bugün

kokusu gelmeye başlayandır.

darbe girişimi ile beceremediler ama hdp ülkeyi kaşıyor.

twitter hashtagı açmışlar: "HDPiçin DirenişeHazırlan"

edit: beni niye eksiliyorsunuz amk. endişemi yazdım.
biz ona terör diyoruz.
alakası olmayan onbınlerce kişiyi işlerinden et tutuklatıp hapse at, tsk ya öyle bir tırpan vuruldu ki hasarı onarmak en az 30 yılı alır, işidi besle işid istanbulda antepte kiliste urfada hücrelensin, talimat aldığında eylem yapsın,

bugün suriyede yine işid tanklarımızı güdümlü füzelerle vurdu, pkk yük trenine bombalı saldırı yaptı vagonların hepsi raydan çıktı ölü veya yaralı oldugu bılınmıyor,
cia başkanı: ırak ve suriye bölünecek diyor, özerk yapılar oluşacak diyor,sınır güvenliğini ihmal et pkk karadenize kadar ulaşsın oradaki milliyetçi damarı kaşısın, kendilerinin pisliklerini tam anlamıyla yapmadığı için efkanı şutlatıp yerine süleyman soylu getirildi, soylunun reisine yaranmak için ilk dediği laf: ya herro ya merro,

hdp li belediyelere kayyum gündemde,

demirtaş: halkı sivil direnişe çağırıyorum

sivil direniş? : eşittir iç savaş,



arkadaşlar uyanın bunların hepsi türkiyeyi iç savaşa götürüyor!!!!,

bunları soyledıgımızde sonra provakatör oluyoruz,

akp yi savunanları geç bide başımıza bu reisciler çıktı,

lanet olası cahil çomarlar neye bulaştıklarını bılmıyorlar, anladıkları zaman son pişmanlık fayda etmeyecek.
hiç bir zaman yaşanmaması için bol bol dua edilmesi gereken mevzudur. ülkede yaşayan a dan z ye hiç bir kesime faydası olmayacağı aşikar. çok çirkin örnekleri hemen sınırlarımızın ötesinde yaşanmış ve yaşanmakta maalesef. ortaya çıkan görüntülerden memnun olan veya savaşların bir kazananı var mı..
Ötekileştirmenin sonucu. Yıllardır her gelen iktidar ötekileştirdi. iç savaş bölgesel olabilir ama ülke genelinde olması uzak ihtimal.
Asla başlamaz diyenler bodrum da falan yaşıyor herhalde veya şaka yapıyorlar.

Zaten Görünen o ki gayrıresmi olarak başlamış durumda. Aslında dışarıdan bakanlar zaten türkiye de 2015 den bu yana iç savaş olduğunu söylüyor yani uluslararası basında yansıyan görüntüler oradaki vatandaşa bu yorumu getirtiyor. Çok yalanda değil zaten.

Tabi pkk ile olan mücadele de dışarıda "iç savaş" olarak nitelendiriliyordu ancak çatışmalar genel anlamda dağlarda mezralarda veya çeşitli köylerde yasanıyor bu sebeple halkın büyük çoğunluğu sadece ekranlardan basın yoluyla gerektiği kadar bilgileniyor ve olayları yaşıyordu.

ışid türkiye içinde hem devlete saldırıyor hemde özel ilgi alanı olarak pkk ya yakın kişileri oluşumları vurmaya çalışıyor. antep saldırısında hdp nin yaptığı açıklamaya göre hedef partilerine üye olan kişilermiş. Daha önce yapılan bazı saldırılarda var bu yönde.

Nitekim iç savaş anlamında birçok emare mevcut. illa ülkedeki çoğunluğun bu çatışmalara katılması dahil olması gerekmiyor. Zaten ışid veya pkk saldırılarında türkiye kaynaklı militanlarını kullanıyor. Hem birbirlerine karşı hem devlete karşı. Dolayısıyla çok net biçimde türkiye bir iç savaş içerisinde.

Zaten Son 12 ay içerisinde terör olaylarıyla ölen sivil ve güvenlik görevlisi rakamlarına baktığımızda iç savaş içerisinde olduğumuzu çok net anlıyoruz.

Devletin son yaptığı sınavsız 10.000 özel harekatçı tedbiri ve bunu ivedi bir şekilde 6 ay da göreve hazırlama hamleside ileride daha zor günler yaşayacağımızın emaresidir.
o iş o kadar kolay değil.

pkk'nın götü yese çoktan çıkarırdı.

çatışmayı bir kenara bırakın, ilaçsızlıktan geberirler.

3 ay elektriksiz kalmak ahalinin ağzına sıçar.

tek mermi atmadan sikilmiş tavuğa çeviririz.

devletin her şeye karşı bir planı vardır.

bunu bildikleri için anca terörist saldırılarla ve salya sümük ağlaya ağlaya bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.
Karadenizde de ayaklansınlar da fındık bahçesinde sikelim amk kürtlerini.
Daha 1 sene olmadi, doguda sehirlerin icinden tank geciyordu. Neydi onlar 30 agustos kutlamasi mi?

Doguda zaten basladi, yil oldu. Artik sormaniz gereken batiya sicrar mi, doguda devam mi eder, ya da bitirilebilir mi?

Hala ic savas cikar mi demek ilginc gercekten.
Edebiyatlar edebiyatlar... Tek mermi atmadan sikilmiş tavuk benzetmeleri falan.

güvenlik zaafiyeti had safhada millet hala edebiyat peşinde. Afrika nin boynuzunda olsak bu kadar mal bu kadar ezberci hazırcı ve geri zekalı olamazdık.

Bi bok olmaz beyler rahat olun. Zaten biliyorsunuz bizim memlekette terör olayı olmaz. Nerede görülmüş bomba patladığı pusu kurulduğu hahhaa burası afrika nin boynuzu mu yea!

Alayina gider ulan!
omzumda teyp ile cant touch this dinleyerek katılacağım battle.
toplum şu ara geziciler ve 15 temmuz cular diye kutuplaştırılıyor, tehlikeli bir çatışma.
birileri bu algıyı çıkıp yıkmalı, hemde en kısa zamanda.
sikerler demeyeceğim.sikerim.
birilerinin avucunu kaşıya kaşıya beklediği ama olmayacak olandır. burası türkiye başka yere benzemez. evet.
muhalif kesim ve kürtler böylesine dışlanmaya, yok sayılmaya devam ettikçe çıkabilme olasılığı günden güne artan savaştır.
sikilmiş tavuğa çevirirmişiz pöff,

ulan adamlar ammına koymuş senin zaten bu söylediklerine gülüp geçiyorlardır emin ol,

sen bırak her hafta şehit cenazelerinin gelmesini

en batıdaki şehrinde bile cadde de kalabalık yerlerde durmayayım bomba patlatabilirler korkusu yüzünden götün 8 atıyor, kim ucuz kahramanlık yapar , tabi ki kendi oğlu askere gitmeyen , oturduğu yerden paraları cukkalayanlar yapar, sende böyle afrika maymunu gibi sikeriz ederiz diye debelenip durursun.
iç savaş değilde 6-7 ekim olayları gibi olaylar yaşayacağız.

Bu sefer serhildana çağıranlar o kadar kolay kurtulamaz bunu da buraya yazalım.
http://m.uludagsozluk.com/e/34003855

abd yine aciklama yapmis: endiseliyiz diye, bu orospu cocuklari ne zaman aciklama yapsa sonrasinda kotu seyler oluyor, ozellikle bayramdan sonrasi cok onemli provakasyonlara dikkat.
olmayacak savaştır. kan dökmeye gerek yok.
böyle bir olay yaşanırsa yemin ederim ki devlete karşı isyan eden orospu çocuklarının kafalarına sıkmak için gönüllü olarak askere yazılıcam.
görsel
okullarda açıldı, tatilde bitti.herkes işine ve okuluna gidecek, iç savaş bekleyenleri suriyeye gönderelim ,iç savaşı tatsınlar geri dönsünler.
iç savaş endişesi bende de bulunmakta uzun süredir. Ama bu şekilde bi iç savaş çıkamaz. iç savaş dediğin bütün kesimlerin galeyana gelip birbirini öldürmesine denir. Yani sadece pkk'lıların sokağa çıkıp oraya buraya molotof atmalarıyla bi bok olmaz.
2015 Temmuzunda ben gerçekleseceğim derken 2016 Temmuzundan sonra ben daha bir 30 sene gelmem siz takılın diyen olaydır.
Pkk kürt kökenli halkı eyyyy kürt halkı varolmaniz artık elinize silah almanıza kalmıştır bakın biz de sizin için 80 bin silah stoklamistik diye kandirirsa o zaman gerçek bir tehlike olabilir.

Ülkede hep beraber kardeşçe yaşayıp gitmek varken 10-20-30 artık kac milyon kürt kökenli vatandaş varsa ne kadarı ayrılıkçı terör örgütünün tuzağına düşer bu biraz da gelecek dönemde hükümetin tavrına bağlı.