bugün

ergenlik çağındaki kızına sarılan düşüncesiz baba

trollükten öte, böyle bir düşüncenin ortaya çıkması, insanlığa bir hakaret, bir insanlık ayıbıdır. böylesine sapkın düşünceler, ancak cinsel dürtüleri zorla bastırılmış, en çok ihtiyaç duyduğu konuda bile sürekli baskıya ve sansüre maruz kalan kimselerce düşünülebilir. onların gereksiz dini, onlara, son derece doğal ve normal olan cinsellik konusunda bile korkunç sansürler uygularken, masum bir baba-kız ilişkisine böylesine sapıkça ve aşağılıkça yaklaşmalarına izin veriyor.

ihtiyaç duyulan çok güçlü bir içgüdünün bu denli bastırılması, bu yobazlarda artık her et parçasından tahrik olma, her deliğe başka gözle bakma, hatta ve hatta hiç karşı cins gösterilmediğinden hemcinsine karşı cinsel arzular üretmesine dahi neden oluyor. bu nedenle artık bu kimseler yalnızca kendilerine zararlı ve gereksiz değil, tüm topluma karşı zararlı ve gereksiz insanlar haline geliyor. baba-kız ilişkisi gibi son derece masum, tatlı ve yüce bir kavramı bile bu denli kirletmekte kendine hak bulan bu kimseler ne yazık ki yaptıklarının farkında bile değiller.

"baskı insanları soysuzlaştırır." diye bir söz vardır. din de bu denli baskı ve yaptırımla birlikte bu insanları soysuzlaştırıyor. ne ilginçtir ki, karşı cinsiyle sevişme hayali bile kurdurtmayan bu din, müminlerine böylesine sapıkça, böylesine aşağılık bir düşünceye sahip olma hakkını veriyor. kişileri sapıklığa sürüklüyor. bir babanın da kızına "cinsel" bir gözle bakması ancak böylesine yobaz bir bünyede gerçekleşebilir. onu geçiyorum, güya "ana"yı yücelten bu din, bir babaya böyle bir ithamda bulunabiliyorsa, her kızın babasından, her annenin de oğlundan korkması gerekir. babasıyla kızının sarılmasını cinsel olarak algılayabilen bir bünye gün olur anasına saldırmayı da akıl eder.