bugün

uludağ sözlük sorucevap

sözlüğün en işlevsiz, kullanılmayan ama en gerekli özelliklerinden biri.
şimdiye kadar çok kereler ilan verdim, ancak sadece birine doğru düzgün cevaplar alabildim. sadece bursalıların bileceği ve yardımcı olabileceği konuları "yazarların çoğu bursa'dan. nasıl olsa bilirler bizim uludağ'cılar" diyerekten yazdım. ancak tek bir insan evladı bile cevap yazmadı, sorularım kayboldu gitti. aynı soruyu ekşi duyuru'da yazdığımda cayır cayır cevap yazıldı. sadece bursalıların cevap verebileceği soruları sormak için başka bir yer bulamadığımdan, geri kalan sorularım cevapsız, sorunlarım çözümsüz kaldı.

uludağ ilan'ı gerzekçe kullananlara değineyim. üzülerek söylüyorum ki, "sikecek kız arıyorum" ilanları artık komik değil. hatta en başından beri komik değildi. gerzek ilanlara en başta karşı çıksam da, sonraları bazı yazarların uludağ ilan'a girmesinin tek nedeninin bu ilanlar olduğunu anladım. yani, yazar o gerzek ilanları görmek için sayfaya girdiğinde, belki gözü kayar da yanda sorununa çözüm arayan birinin ilanına denk gelebilirdi.

çaresizliğin, yardım aramanın ne demek olduğunu bildiğimden, uludağ ilan'a sık sık giriyorum. elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. ancak bazılarına o kadar uğraşıp cevap yazıp, karşılığında bir mesaj bile alamamak beni ilan sayfasından soğutuyor. teşekkür beklemiyorum; "tamam" yazıp gönderse de olur. diyorum acaba nete mi giremedi, o yüzden mi cevap yazamadı.. sonra bakıyorum beyimiz çatır çatır entry giriyor. sonra "senin için kafa patlatanın aq ben" deyip kapatıyorum sayfayı tabii.

uludağ ilan'a sık sık girin. belki sizin için önemsiz bir bilgi, bir başkası için hayati önem taşımakta. bir de, size değer verip, sorunuza cevap veren kişiye bir mesajı -teşekkür bile demiyorum bak- çok görmeyin.

şuradan başlayabilirsiniz;
http://www.uludagsozluk.com/ortam/uludag-ilan/