bugün

alperen ocakları

öncelikle biraz alakalı olduğu için başka bir entryle * giriş yapmak istiyorum;

öncelikle mhp ya da bbp yanlısı değilim ama sempatim var, aynı şekilde solculuğada sempatim var ama bu dediklerimizin saf haline, yani milletini yükseltme efendi insan olma dolayısı ile kültürlü insan olmaktır bahsettiğim arkadaşım biliyorum karşına reis falan ayağına kız hesabı yapan yüz karaları çıktı onlar ki insanı ben milliyetçiyim demekten utandırdılar. tarihimizi koruyoruz ayağına baskın yapanlar çıktı onlar ki milletini seven tarih profesörlerini bile utandırdılar, ama sen de ne kadar hepsi böyle demeye hazırmışsın güzel kardeşim ne farkın kaldı şimdi.
e benim de karşıma deniz gezmiş gibiler ölmez aynı bizim gibi diyen terörist devrimci karargah çıktı ben bunla bütün solu bir tutuyor muyum.

>> kişilerin gurupların yaptığı önemli değildir. bunların hepsi büyük oyunların zavallı maşaları. sloganlardan çıkıp kendi fikriyle fikir mücadelesine girmedikçe de amaç safça bu ülkeye hizmet olsada yabancı ülkelere hizmet edecektir. nefret kusmayalım cahil olduklarını bilelim guruplaştırmayalım, insanları daha fazla birbirine kırdırmayalım.