bugün

devrimciler teröristtir iddiası

hala daha devrimi aşırı solcuların yaptığını ve devrimcilerin solcu olduğunu düşünen insanları gördüğüme mi üzüleyim yoksa devrimi terörle bağdaştıranları gördüğüme mi?

bakın ey insanlar, hala daha devrimi sol, terörizm, dinsizlik, kürtlükle birleştiren insanlar; iran şu an şeriatla yönetiliyorsa, işte bu yapılan islami devrimdendir. türkiye şu an herkesin eşit hakları olan, hukuk önünde herkesin eşit olduğu, şeri ve töresel hükümlerle kimsenin cezalandırılmadığı bir ülkeyse-en azından olmaya çalışıyorsa-işte bu da devrimdendir. bugün düşüncelerinizi burda özgürce paylaşabiliyorsanız bu fransız ihtilalinde ortaya çıkan eşitlik, özgürlük kavramlarındandır.

bakalım devrim neymiş; belli bir alanda hızlı, köklü ve nitelikli değişiklik. heh işte bu değişikliği hangi yönde yaparsanız yapın. anarşizmle ve solculukla bir alakası yok!

delinin biri kuyuya taş atmış atasözünü kullanmak istiyorum ama cümlenin devamında akıllılar çıkaramamış falan var. akılsız demiyorum da bilgi olmadan konuşunca insanlar cidden komik görünüyor. yapmayın evladım.