bugün

jay jay justified

hem matematiği hem türkçesi çok zayıf yazar arkadaşımız. matematiğinin zayıf olduğu öngörüsü 18+1* 223'ten büyük müdür değil midir sorusunun cevabına felsefi yaklaşmaz isek yanıtın farkında olmayışından kaynaklanmakla birlikte türkçesinin ve anlayış kabiliyetinin yetersiz kalma durumu da fark edilmek için çırpındığıma delil olarak sunabilecek hiçbir argümanı bulunmamasına rağmen okulundan çıkar çıkmaz öğretmenlerinden yediği tokatların ve azarların hesabını benden sormak istercesine saldırıya geçmesi sebebiyle rahat bir şekilde gözle görülebilir cismani bir şekle bürünmektedir.

şimdi diyoruz ki; yavuzum backs başlığı benim geri döndüğümü bildirmeye yönelik açılmış ayrı bir başlık değildir ve yavuzum backs şahsımın artık uludağ sözlük'te kullanmakta olduğu yeni takma adıdır ki bu başlığın yavuzum başlığına yönlendirilmesini istiyor olmam geri döndüğümü duyurmak için tanrı modunda zırvalayan yazar olduğumu göstermez. fark edilmek gibi bir derdim olmadığını anlaması için kırk fırın ekmek yemesi gereken bu yazarımıza bir tavsiyem olmayacak zira kendisine verilecek nasihatleri öğretmenleri ya da ailesi vermiştir ancak aşikar ki jay jay justified bu lafları zırva olarak değerlendirmekle meşgul bulunduğundan uygulamamakta ısrarcı davranmakta.

son kez soruyorum; tanrı modunda zırvaladığıma, ben geri geldim diye haykırdığıma, kendimi fark ettirmek için çırpındığıma delil olabilecek kaç tane entry toparladınız sayın jay jay justified? yoksa kendini fark ettirmek zorunda hisseden ve bu uğurda popüler olduğunu düşündüğü yazarlara sataşma eğilimine giren bir başka yazar daha mı vücut buldu aramızda? eğer öyle ise yorma kendini. ben popüler filan değilim. şimdi gidin dersinizi çalışın ve takdir belgesini hak olarak görmenize yardımcı olacak girişimlerde bulunun.