bugün

2 haziran 2019 istanbul belediye başkanı seçimi

dolar almayanın anası ağlar anlamına gelen seçimdir. yozgattan konyadan rizeden nice otobüsler kalkacaktır,

bütün bu usülsüzlüklere karşı 7 haziran gibi kuzu kuzu tekrar seçime çanak tutulursa bedeli tüm ülke için ağır olur. 7 haziran tekrar kazanılsın diye sistem o kadar eğilip büküldü ve bürokrasi ile devlet kurumlarıyla oynandı ki bu darbeye sebep oldu. Bu sefer de küçük bir AKP eliti belediye bütçesini bırakmayacak diye kurumlar zorlanırsa bedeli ekonomik yıkım olur.

zaten yakıcı bir ekonomik kriz içindeyiz ve özel sektörün ödemesi gereken dış borç 300 milyar dolar. O parayı kendi kaynaklarımızdan çeviremeyiz ve eğer pazar ekonomisinde kalacaksak o parayı dışardan borç alarak döndürmeliyiz. Hukukun kerhane peçetesi değerine düştüğü bir ülkeye de kimse düşük faizden borç vermez ve dövize erişim çok pahalı olur. Bu da beraberinde patlayan şirketleri ve yüksek işsizliği getirecektir. Hane halkı da it gibi borçlu, yükselen vergiler de sosyal kırılmalar yol açacaktır.

Pelikancılar, ensarcılar belediye kaynaklarını sömürsün diye ülkenin, çocuklarımızın geleceği tehdit altındadır. Tekrar seçim kim kazanırsa kazansın enkaz bırakacaktır. yapılması ülkenin geleceğine ihanettir.