bugün

baba

bugün 30 yıla yaklaşan ilişkimizi sorgulamama neden olmuş insandır. anne ile kavga ettiğinde oğlumuda alır giderim uleyn çekip balat'ta köhne meyhanede kadınlar üzerine konferans verdiği günleri hatırladım. milli takım gol yiyince kafamın 2 cm yanından geçen küllüğü ninja edası ile fırlatışını düşündüm. ablam evlenirken ağladıydı lan bu dallama bak duygulandım şimdi. renkli tv izlemek için komsuya gittiğim bir gün beni çağırıp gel bak sana süprizim var deyişini ve aldığı simens tv nin yanında sanki tv yi kendi yapmış capon mühendis gibi mağrur duruşuda güzeldi lan bunun. anneyle barışmak için gecenin bir yarısı nöbetçi eczanede kafasını gözünü sardırıp kaza geçirdim numarası ile oscarlık eve dönüş sahnesini nasıl unuturum ben bu adamın. askerdeyken -20 derece soğukta nöbet kulesinde dururken karakolun kapısından ayazda kalmış bekçi edasında girişi ve nöbet bitimi bana sarılışı heyyy gidi heyy orda da ağladıydık yuh bize. ya hastayken ille de oğlum gelsin o götürsün beni doktora gitmem başkası ile deyişini bana güvenişini nasıl paslarım.

ancaaaak... ulan bir gece önce alınan 4 kişilik pastanın anne baba çoçuktan oluşan çekirdek ailede yenen 3 diliminden sonra, kalan son dilim kimindir sevgili dostlar.tabi ki çoçuğundur deyişinizi duyar gibiyim. ama yok dünyanın her yerinde adeta deniz hukuku kuralları gibi değişmez olan bu içgüdüsel ebeveyn kuralını hiçe sayan bir adam var artık evimde. hiç mi düşünmedin şu yukarıda yaşananları. hiç mi vicdanın sızlamadı herkesin boş bulunup başka işlerle ilgilendiği anda o son dilimi yerken. nasıl geçer bir babanın boğazından lan o franbuazzz. boğazında kala o franboğaz .

kişisel mişisel entry demeyin , format görücek halde değilim. itiraf olsa yeri bile hazır ama bu entry düpedüz erol taş'tan sonraki en feci baba figürüne adanmıştır. burda sözlüğün bekaasından daha önemli bir aile dramı söz konusu.şu an oturma odamda kakaolu dudaklı bir yabancı oturuyor . 3 gramlık beyni ile elin kuş hayvanı gagasında saklıyor lan solucanı. o leziz solucanı yemiyor gidiyor bebesine yediriyor. utanmadan sıkılmadan kalkıp son dilim pastayı yiyen baba nasıl babadır. bu entry ebeveyn mağduru çoçuklara adanmıştır. ana fikir mi ? babana bile güvenmiyeceksin. budur