bugün

ece temelkuran a fahise denilmesi

olaya biraz geniş açıdan bakarsak;

ece temelkuran olarak değil de yolda yürüyen bir hatun olarak mesela.
lan istiklalde, beşiktaş sahilinde, kadıköyde, taksim meydanında, ortaköyde, bakırköyde vs yolumun düştüğü bi çok yerde insanlara kulak kesilirim, insanları gözlerim, dinlerim. Bir sürü tipi bozuk, yolda saat sormayacağın, gavur parasıyla beş para etmez tip, götü başı düzgün yada teşhire meyilli hatunun arkasından "orospuya bak nası kıvırıyo, kesin işe gidiyodur, çatır çatır sikerler bunu, kanırta kanırta sikerim elime geçse bu orospuyu, amuğa koduğumu karısını, ilik ilik bu karı, bebek amuğa koyyim" tarzında tacizlerde bulunuyor. Hadi hatun kısmını at bi kenara, yolda kız arkadaşıyla yürüyen erkeklere bile " buna da bi sap lazım" diyenlere bile şahit oldum.
Ece temelkuran. Yolda görsem tanımam. tanıyan kaç kişi çıkar onu da bilmem. Hadi geçtim ondan, lan istiklal'de ali poyrazoğlu'na mor renkli camı olan gözlük takıyor diye "ibne, top, obiçim" diyen insanlar varken, hani o* o kadar tanınan biriyken bu memlekette o* tip lafları yerken, kendisini tanıyan yada tanımayan birisi tarafından söylense pek de garip kaçmayacak durum bana göre. Nihayetinde ülkemiz çok aristokrat kökenli bi toplum değil. Bu bağlamda hepimiz durduk yere birilerinden laflar işitebiliriz yolda yürürken, gücümüz keserse "nediyon birader" diyip gider yaparız*, götümüz yemediği yerde kafayı eğer devam ederiz.*
türkiye'de her gün yaşanabilitesi olan bi durum, niye bundan bu kadar yakındığını, olayı işine göre başka taraflara çekmeye çalıştığını anlayabiliş değilim.

Bu bir nev-i tecavüz olaylarının artması gibi bi durumdan şikayet. Lan bu ülke yıllarca sinemada televizyonda tecavüzcü coşkun'u, nuri alço'yu izledi. O dönemlerde yoktu bu olaylarda akp hükümeti gelince mi olmaya başladı.
çay koysun kendine, taze taze iyi gelir.