bugün

istanbul trafiği

sabahın 8.30 unda daha gidilen ilk işte edilen küfürler ile orucu sakatlamanıza neden olan trafiktir. bazı insanlara ehliyet vermesinler lan çok ciddiyim. ben varsam bu sığırların arasında bana da vermesinler alsınlar geri..

cayır cayır ceza kesiyorlar mobese üzerinden kamera üzerinden polis vasıtası ile. bu cezaları keserken arada sığır gibi araç kullananları tespit edip tekrar eğitime almak çok mu zor ? bizim millet ne araba ne telefon kullanmayı bilmiyor hala. telefonda dünya kadar özellik var misal adam parasını verip alıyor aradan 1 yıl geçiyor bazı özellikleri yeni keşfediyor. arabada da aynısı o sinyal kolu ne işe yarar o yandaki aynalar ne işe yarar tali yoldan ana yola çıkarken ne yapılmalı yol açıkken en sol şeritte "3.vites" ile gidilir mi gidilmez mi 20 senelik şoför bile bilmiyor..

başlık trafik hep sürücülerden bahsediyorsun diyecekler için ; bu trafiğin temel sebebi bu adamlar işte. zaten haddinden fazla araç varken üstüne bu direksiyona oturunca kendisini f1 pilotu kalibresinde zanneden tipler oluşturuyor bu devasa trafiği. adam ana yoldan sağdaki çıkıştan ayrılacak en solda bekliyor ki bir kaç tane arabayı atlayabilsin. peki soldan ve ana yoldan devam edecek olan ne yapacak ? umurunda değil. al sana arkada oluşmuş bir pide kuyruğu.