bugün

halkın kurtuluş partisi

bahse konu partinin kendi internet sitesinde yayınlanan; "osmanlı'yı 600 yıl yaşatan ilkel sosyalizm geleneğidir" başlığının altında şöylesine komik bir cümle yer alıyor;

" insanlık, insanı yük hayvanı veya sağmal sürü yerine koyan, bugün içinde yaşadığımız sınıflı toplum rezilliğine düşmeden önce, bir milyon yedi yüz bin yıl sınıfsız toplum halinde yaşadı. "

http://www.kurtuluspartis...w&id=115&Itemid=1

Evrim teorisi'ne ve genel bulgulara gö­re, Homo Erectus günümüzden 200 ile 500 bin yıl önce de­nizlerden karalara çıkarak iki ayağı üzerinde dikilmiş, sürecin devamında ise düşünebilen insan yani Homo Sapiens oluşmuş­tur. Günümüzden 200 bin yıl önce düşünebildiği varsayılan in­san, günümüzden sadece 6.000 yıl önce dev adımlar atmaya başlamış ve yeryüzünde geçmişi bilinen bir insanlık tarihi oluşmuştur.

sürüngenlikten-kemirgenliğe ve kemirgenlikten-sömürgenliğe geçişi toplam 500 bin yılı geçmeyen insanoğlu; nasıl olur da 1 milyon yediyüzbin yıl sınıfsız toplum halinde yaşar. sosyalist olduğunuz iddiasını taşıyorsanız, bilimsel gerçeklere aykırı savlamalara gidemezsiniz. yok eğer, kıvılcımlı hoca'nın söylediği her söz sizin için kanun hükmü taşıyor ise o taktirde de sosyalist olamazsınız zira, sosyalizmde değişim ve gelişim esastır. o, dogmaları ve dogmacılığı red eder.