bugün

nitelikli entry isteyen yazarlar bildirgesi

her zamanki gibi '' başlıktaki yazıyı sonuna kadar okudum '' yalanıyla söze başlamak istiyorum. aslında ben hikaye ve mizah ağırlıklı takıldığım için bu konulara değinmek karizmamı gerçekten sarsıyor ama sırf bir yazar için küçük bir şeyler karalamak geldi içimden.

arkadaşlar niteklikli entry emek verilmiş entrydir. bu konuda beni umursamayın. ben her türlü aklıma ne gelirse çarşaf çarşaf yazan biriyim. yazmasını seviyorum. benim yazmama kimse mani olamaz. hadi itiraf olsun sizler nick altıma gelip sert eleştiriler yapınca ben daha çok yazasım geliyor. gaza geliyorum. ben salağım, bu tavır bana kamçı oluyor. övülüp pofpoflanınca da şımarıyor ve iyi yazamıyorum. yani bana sert olmanız daha çok hoşuma gidiyor. sözlükte yazdığım en uzun entirim ( küçük bir taş parçası ve bir garip aşk anısı ) bir yazarın bana siktirsin gitsin bokum gibi yazıyor afedersin falan demesiyle oldu mesela. bi bakmışım 16 bin küsür kez tuşa basarak hikaye yazmışım. deliyim demiştim. oğlak burcu böyle işte. inatız biz. madem öyle al sana böyle kişisiyiz.

neyse, bir yazar diyordum. sözlükteki bir yazar için şu satırları karalama gereği hissettim dedim.

beyler,
hanım efendiler,

şu sözlükte hikaye yazan bir geri zekalı ben kalmıştım. nihayet aylar sonra beta beyin adlı 11.nesil yeni bir arkadaşımız sözlüğe katıldı ve gayet de güzel hikayeler yazmaya başladı. sizler evinizdeki kedi fotoğraflarına, yediğiniz eriklere, çileklere falan yoğunlaşırken, onları anın görüntüsünde paylaşırken söz konusu yazarın kol kol güzel hikayeleri sol frameden aktı gitti.

çoğunuz görmediniz bile. bahsi geçen niteliksiz entryler de eğlendiniz, güldünüz geçtiniz. geçin, bu sizin hakkınız. bunu yeryer ben de yapıyorum. fakat insan hiç mi uzun yazı okumaz be? bacağınıza dolanan kedi fotoğrafı 70 küsür oy alırken o çocuğun yazdığı hikaye 3 oy bile almadı.

yeni yazarlar, özellikle hikaye yazarları okunmak ister. bunu ben de tattım, biliyorum. iyi kötü oylandığı zaman da okunduğunu anlar. hımmm der suya yazmamışık okuyan var.

neyse uzamasın, anın görüntüsü başlığı da sol framden kalksın deniliyor, istatistiklere girmesin deniliyor. modlar iş başına falan deniliyor.

hayır.

burada moderatörlerin hiçbir suçu yok. suç biz yazarlarda. sözlüğe şekil veren bizleriz. ilgi nereye kayıyorsa hepimiz oraya kayıyoruz. son zamanlar da proteste kayıyoruz mesela ( bu şakayı yapmazsam çatlardım. yazı çok ciddi gidiyor )

hülasa, beta beyin adlı yazar şuan sözlüğü bırakmış ( izin almış ) konumda ve onun hikayelerini okuyamadığım için sebep olan herkese küfür ettiğimi bilmenizi isterim. nitelikli entrylere daha çok önem verilmesi gerekiyor. özellikle ışık saçan yeni yazarları küstürmeyin derim.

saygı, sevgi, meme ve diğerleri..