bugün

dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz

aysun kayacı tarafından zamanında şu şekilde:
https://www.youtube.com/watch?v=fl4dqhCXxqA
ifade edilmiş söz.

biraz dinleyin gözünüzü seveyim. bu lafın arkasında nasıl bir argümanın yattığını görün. bir de burada, ekşide bik bik ötüyorlar doğruluğu ispatlanmışmış da, yok zamanında haksız yere kadına yüklenmişmişiz de bilmem neymiş.

"ben elektriğimi öderken, bunlar gecekondu dikip tapusunu alıyorlar. elektriğini suyunu ödemiyorlar, benim oyumla onlarınki bir mi?" evet sevgili aysuncuğum yaa... çok haklıymışsın. biz senin kadrini kıymetini bilememişiz. sen büyük feylezofmuşsun. haberimiz yokmuş. iki göt gösterip, iki dudak büzüp bir apartman parası kazanan senle, açlık sınırının altında yaşamaya çalışıp elektriğini de, suyunu da inatla ödemeyen ve muhtemelen aylık 28 lira 35 kuruşu bulan faturalarını senin üzerine yükleyen insanlar hiç bir olabilir mi? cidden soruyorum, olabilirler mi?

işte türkiyenin neden hiç bir sik olamayacağının bir göstergesi de budur. biz maalesef hep iktidar ortaklarının ahmaklıklarını görebildiğimiz için sürekli onlara giydiriyoruz. muhaliflerin içerisinde de ne kadar zır cahil, yobaz, goygoycu, ne dediğini bilmeyen insanlar olduğunu unutuyoruz. iş lafa geldiğinde sosyal demokrat takılan insanlar, çıkıp ciddi ciddi "off, bunlarla bizim oylarımız nasıl eşit olur? pis pis kokarlar, köyden gelip gecekondu kurarlar. sonra bir de tapusunu alırlar belediyeden yüzsüz yüzsüz. bunlara oy hakkı verilmemeli" diyebilecek kadar gözü dönmüş bir kapitalist olabilirler.

bunu diyenlerin var ya, kesinlikle şu anki chpye oy verme hakları yok. mhpye oy verme hakları yok. ulan sizin ldpye bile oy verme hakkınız yok! siz gidin, kendinize kendiniz gibi "elitler" bulun. mesela ülker tarhan. tam sizin adayınız. verin oyunuzu da görelim sizin gibiler yüzde kaçmış bu memlekette. eğer siz de yüzde onu geçerseniz, hakikaten bu memleketten siktir olup gitme zamanı gelmiş demektir.

elbette cühelayı savunmuyorum. cahil cesaretini de her fırsatta eleştiriyorum. buna aysun kayacı gibiler de dahil.