bugün

lezbiyen

yazılan bunca giriyi okuduktan sonra bir hayli gülmeme neden olan cinsel yönelimdir. anlaşılan o ki, yazarlarımız lezbiyenlik hakkında -çok afedersiniz ama- bir bok bilmemektedir.
bakın sevgili fantazik, bombastik ve beyni fazla testosterondan sakız olmuş arkadaşlar, bu lezbiyenler öyle sizin kafanızdaki ya da pornolarda gördüğünüz gibi yedi metrelik takma tırnaklarıyla birbirini parmaklayan, götüne başına bilimum yiyecek malzemelerini sokan, o vibratör senin bu belden bağlamalı benim diye birbirine abanan insanlar değillerdir.
nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorlarsa bu pipili arkadaşlar, hemen hemen hepsi ''bir kere siksem düzelir'' kafasında olmakla beraber, sevişen iki lezbiyenin ömrü hayatları boyunca o kara yağız ve bir o kadar da pipili arkadaşı beklediğini ve onu görür görmez sevişmelerine dahil etmek için yanıp tutuşacağını düşünmektedir.
lezbiyen denen yaratıkların* çirkin oldukları, erkek bulamadıkları, çükten korktukları, özenti oldukları için lezbiyen olduklarını düşünürler. ve zaman zaman bir kaç densiz yüzünüze karşı bu tip soruları yönelttiğinde verdiğiniz ''ya canım bana ve sevgilime bakıyorsun farkındasın değil mi?'' cevabı kendileri için gayet yeterli olmaktadır.
pek çok abazanın ancak hayal edip, otuz bir çekebileceği kadar güzel iki kadının sevgili olması nedense bir hayli koymaktadır bu homofobik arkadaşlara.
bir de bizim nasıl seviştiğimizi pek merak eder bu sevişmek denen faaliyeti sadece emme, gömme zanneden çıkarmadan beş posta attığına kendisini bile inandıran idrak yolları kapalı arkadaşlar.
''siz birbirinizi yalıyonuz mu ha?'', ''parmak mı atıyonuz napıyonuz siz?'', ''bi kere benimkini yesen bak nasıl iyileşeceksin?!?!?!'' gibi lezbiyenlerin o güzel götleriyle güldüğü bir sürü soru işaretiyle cebelleşip durur bu beyin nakline ihtiyaç duyan şahıslar..

bakın sevgili pipililer, biz erkeklerden nefret etmiyoruz. hiçbir kadın bir sabah yatağında uyanıp da ''aman tanrım ben lezbiyenim!'' diyerek bir aydınlanma yaşamadı. ya da hiçbirimiz ayrımcılığın her adımda karşınıza çıktığı bir ülkede yeterince zor olan eşcinsel ilişkiyi yaşamak için kudurup, önümüze gelen kadınlara saldırmadık. bu bir tercih değildir. bu bir yönelimdir. sen nasıl erkeksen ve kadınlardan hoşlanıyorsan, lezbiyenlerde kadın ve kadınlardan hoşlanıyorlar. sen nasıl sevdiğin* kadının bir bakışına vuruluyorsan, onun gülüşüyle eriyip bitiyorsan, lezbiyenler de sevdiği kadınların bir bakışıyla, bir güzel sözüyle mutlu oluyor. sen nasıl aşık oluyorsan, elini tutmak, öpmek istiyorsan da onlar da bunları istiyor...
ama sen bana hala kalkıp ''lezbolar işte birbirlerine hıyar sokuyorlar!!'' diyorsan, o zaman bende sana siktir git güzel kardeşim diyorum..