ben bu yazıyı şerefsiz babama yazdım

tamam baba sende haklısın. küçükken üvey annen vardı. baya zorluklar çekmişsin. devamlı ondan dayak yemişsin. yeri gelmiş seni ahıra kapatıp sopayla dövmüş. dedeme karşıda seni kışkırtmış bir de o dövmüş. dedem seni kapı dışarı yapmış kovmuş.
büyümüşsün dedem zorladığı için annemle evlenmişsin. Ki oda babasının zorlanmasıyla evlendi seninle. eskiden böyleydi. çoğu kişi böyle evlenirdi. sen niye bu kadar şerefsizsin baba. annemle ilk evlendiğiniz zamanların resimlerini görüyorum. ne mutluymuşsunuz. 1 sene sonrada o resimlerde kucağınızda bende olmuşum. benimle beraber güzel resimleriniz olmuş. sen niye bu kadar şerefsizsin baba.
ben büyüdüm. 9 sene sonra kardeşim oldu. onu da çok sevdik beraber.. ondan sonra sapıtmaya salak salak şeyler yapmaya başladın..
11 yaşındayken sandelyeyle bana vurdun kolum çatladı. çok değil 2 hafta sonra seni sevdiğimden senle hiç birşey olmamış gibi konuştum.. 1 yıl sonra üçlü prizin fişiyle bana giriştin. vücüdumun heryeri mosmor oldu. 1 ay dışarı çıkamadım. yaz günü uzun kollu kazakla dışarıda dolaştım yaralarım gözükmesin diye. ama yine seni sevdiğimden yanına geldim hiç birşey olmamış gibi konuştum. sen suçlu olduğun halde. sen hiç birşey yokken çocukça bir şeyden yaptığım halde beni dövdüğün için sen bana afra tafra yaptın. sen bana küstün. ben yinede senin yanına geldim baba. baba sen niye bu kadar şerefsizsin.
15 yaşımdayken hiç unutmuyorum yanlışlıkla kardeşimi ağlattığım için benim üstüme çıkmıştın ağız burun kafa göz ayırt etmeden yumrukları kafama attın. 'siktir git' dedin. 'benim senin gibi bir oğlum yok' dedin. evden kovdun. dışarıda 1 gün yaşadım. sonra amcamlarda kaldım 2 gün. annem çok ağladı aradı beni. onun için geldim eve. ama sanki ben kötü birşey yapmışım gibi benle konuşmadın. bir kere özür dilemedin.
baba 19 yaşındayım. bir kere beni sevdiğini oğlum dediğini hatırlamıyorum. bir kere gel sana sürpriz yaptım şunu aldım yada şunu yaptım dediğini hatırlamıyorum.
okulda derslerim iyiydi. herkezi geçerdim. bir kere afferim oğlum dediğini hatırlamam. tam tersine hep beni ezdin. 'senin gibi gerizekalı bunları nasıl yapıyor.' dedin. 'bu türk gençliği baya gerizekalıymış.' dedin. sen niye bu kadar şerefsizsin baba.
16-17 yaşıma gelince artık fazla dövmedin. psikolojik olarak yıprattın beni böyle. hep kızdın hep tersledin hep kalbimizi kırdın. saolasın maddi desteğini fazla esirgemedin. ama annem çalışmaya başladıktan sonra anneme 'oğluna parayı sen ver ben vermem' demeyecektin baba. ben sana ne yaptım baba. baba bunları yazarken ağlıyorsam allah senin belanı versin baba. tüm bunlar bitmedi hep devam etti.
bu sefer gözünü başka yerlere diktin. elin orospularıyla internette tanıştın. o siteleri sana öğreten öyle yerleri sana alıştıran arkadaşlarının da senin de allah bin belasını versin baba. o orospularla sen her konuştuğunda annem kendini paraladı. beğenmiyorsan zoruna gidiyorsa eğer git dedin. ama annemin gidecek yeri olmadığını biliyordun tabi.
gittin siteye fotoraflarını koymak için salak salak aynanın karşısına geçtin. liseli ergenliğe yeni girmiş çocuklar gibi kendi fotorafını çektin. siteye koydun. kardeşimin eline fotoraf makinesi verdin. salak salak fotoraflarını çektirdin. kardeşimide bu oyuna dahil ettin. annem sanki oyunmuş gibi öylesine yapıyormuşsun gibi sen yazışırken yanına oturdu. eğlenmek amaçlı yapalım gibilerinden davrandı. ama o cebinden düşen banka dekontunda bir orospu ismi ve altında 250 euro yazmayacaktı baba.
buna annem kızınca evi terkettin baba.çok salaksın baba. sanki annem suçluymuş gibi yine ona trip attın. ama annem bunlara hep katlandı. çünkü eğer seninle boşanırsa sen bizi siktir edecektin. bizim için katlandı. yoksa kadınlık gururu olan biri çoktan senin gibi bir orospu çocuğuna dayanamazdı baba. sen onlarla konuşunca 'rahat bırakın beni bee off' diyordun ya. işte onu dediğin için senin beynindeki her kıvrımı sikeyim baba.
lise mezuniyet balom vardı. sana yaklaşık 400-500 liraya patlayacağı için aileme maddi sıkıntı yaşatmayım diye gitmedim baloya. ama sen 650 lirayı internetten tanıştığın bir karının banka hesabına nasıl yollarsın baba. bilgisayarda konuştuğun yetmezmiş gibi iş yerinde orada burada konuşmak için gittin turkcell t20 telefon aldın. işte sen bundan dolayıda şerefsizsin baba.
19 yaşıma geldim bir kere gelin sizi dolaştırayım şuraya gidelim dediğini görmedim. hep diğer çocuklara imrendim. nerdeyse her arkadaşımla biraz aram olunca hep 'baban seni hiç dövüyor mu?' diye sordum nedense. 'yoo babam beni hiç dövmez. Niye dövsün ki?' cevabını aldığımda onlara öyle imrendim ki.
bize neden çocukluğumuzu yaşatmadın baba. ama şunu bilki baba öteki tarafta ailene yaşattıkların için yatacak yerin yok.
edit: elimden geldiğince imla düzelttim ve paragraflara ayırdım.