bugün

sözlüğe konulması gereken yaş sınırı

'ağalar paşalar akıllı olun lan' anlamına gelen yaş sınırdır.
modlar, yaş sınırı değil de adam akıllı bir kalifikasyon sınırı getirmelidir. yemin olsun, and olsun ki girip yazası gelmiyor şu garip bünyenin. yalanım varsa ağzıma sıçsınlar. ey ulu sözlük. bok sıçmığı dolmuş için. ne ayak? hani umutların, geyiklerin mecrasıydın sen? hani adam akıllı yazarların, yeri geldiğinde en kral geçilen daşhakların mekanıydın? noluyo olm?

üzülüyorum lan. ilk zamanlar böyle miydin? okuyup gülerdim. şimdilerde okumaya değer başlık sayısı o kadar azaldı ki. sol frame'e bakıp ağlıyorum. ne hakkın var lan beni ağlatmaya? senin yüzünden kaç tabak miceddere zay oldu. iştahım kesik.
el ele verelim canlar. düzgün yazmayanlara ne olur bir yaptırım gelsin. erkekse sıçıp da sıçmığını sıvayan, büllüğünü keselim. kadınsa bokun sahibi bayan yazarlara havale edelim. saçını yolup eline versinler(yazar burada ele vermenin önemini vurguluyor). ama adam olsun şurası. sol frame lağımlıktan, biz de bok böcüğü olmaktan kurtulalım.

küfür etmeyin demiyorum, hobi olarak yine edelim. ama zeka koksun muhabbet. her taraf umumi hela gibi kokuyor. başım ağrıdı şerefsizim.
son sözüm: adam olun lan!