bugün

recep tayyip erdoğan öncesi türkiye

Eşitlik denen seyin sadece lafta kaldığı, birilerinin kendilerini tum halktan daha üstün gördüğü, ekonominimizn yerlerde süründüğü, paramızda "0" lari saymakta zorlandığımız, paramizin hergüne kayipla başladığı, kendini asker diye tanıtan güzide ordumuza sızmış çıkarcı piyonların kendi menfaatleri uğruna demokrasiye ayar yapabileceğini sandıkları, böyle gelmiş böyle gider zihniyetinin herkese bulaştığı, umutsuzluğun ülkenin üstüne kara bir bulut gibi sindigi bir ukeydik.

Camurla elbet Güneş sivanmaz. Bugün kötü gibi gosterimek istenen bu ülkenin basbakanina saygı beslemeyebiir herkes ama bari saygisizlakta yapilmasa. Kendi oy vermediği için yapılan iyi seylere yan gözle bakılmasa... Hergüne okuduğu gazete ile hükumete soverek baslanilmasa... Elbette eleştirilse ama anası sovulerek değil önce yaptiKlari için beli sivansada tebrik edilse.
Bu ülkedeki insanlar hatayı yapan kendi ideolojisinde ise bisey olmaz demese ama birileri kötü dediği için iyiyede kötü demese.

En önemlisi bir birimize sevgi, saygı ve adaletle yaklasabilsek ister Tayip Erdoganci ister Kemal Kiliclaroglunu destekleyen olsada farkatmese...

Bunlarda elbet olup gidece bu ülke bu halka kalacak. Bunlar bu ülkenin zenginlikleri sahip çıkmaya değmez mı yenilgi, nefret ve düşmanlık beslemek yerine.