bugün

entry'ler (415)

qnb finansbank

Kredi borcunuzu birazcık geciktirdiğinizde ya da eksik yatırdığınızda sapık gibi farklı numaralardan sürekli arayıp rahatsız eden banka. Açıyorum, cevap yok. Geri arıyorum, band kaydı.
Söz konusu sapık gibi arayan numaralar farklı şehirlere ait alan kodlarıyla başlıyor. Gerçekten çok rahatsız oldum. Borcum bitsin kapısının önünden geçmem bi daha. Kimseye önermiyorum, bu bankayla iş yapmayın hiç bir şekilde.Söz konusu numaralar şunlar;
+902722070021
+903223421417
+902622425556
+902322420114
+902462191691
+902125265333

sedat peker i ciddiye almak

Şahsen ciddiye almıyorum ama yani iddiaları da yenilir yutulur bir şey değil. Elinde sağlam delilleri olsa şuan bildidiğin ikinci susurluk vakası gibi bir şey hani.
Bir de bi husuta aydınlatmak isterim sayın sözlük. Bakın hiç kimse ama hiç kimse ki buna devletin en üstündeki isimler de dahil, devletten büyük değildir. Çark bi işlemeye başladı mı, hepsi çorap söküğü gibi gelir. Yani senin benim kimi neyi ciddiye aldığımız önemli değil. Devlet mekanızması arka planda hep çalışır.

klipleri ilginç olan şarkılar

Ara sıra youtube reklamlarında da rastladığımız hint müziklerine çekilmiş olan kliplerdir.
En son bir tanesine denk geldim bizim ergenlerin çektiği tiktok videoları gibiydi.

army of the dead

Netflix'te yayınlanmış olan Zack Snyder filmi.
Yani ağzımı bozmak istemiyorum ama bir yandan da çok küfür edesim var. Şahsım adına, hayatımda izlediğim en kötü filmler arasına girdi. Hem de daha izlerken. Yine de sonuna kadar izledim, bir yerden sonra kurtarır mı acaba umuduyla. Fakat... Umarım devamı gelmez.

ayasofya yı açmak cumhurbaşkanının takdirindedir

genellikle en çok ziyaret edilen turistik mekanlardan birisidir ayasofya. 2019 yılında en çok ziyaret edilen yer ve geliri de 400 milyon tl'ye yakın. yani her zaman olduğu gibi halk oyalanmaya çalışılıyor. az bi' para da değil yani bu öyle elinin tersiyle itmek kolay mı, hele ki bu dar boğazda?

corona virüsü nasıl yayıldı

entry girmiş olan yazar arkadaşlarımızdan öğrenme şansımızın olmadığı yayılmadır. 2 tane entry dışında adam akıllı yazan da yok. verdim şukunuzu.

maske takmayan cesaretli insan

bırakın doğal seçilim işini yapsın, gelecek kuşaklara daha aklı başında genler aktarılması gerek. en azından bu türlerin bi' şekilde üreme şansı azalıyor.

hapisteki adama sorulacak en komik soru

mahkum değilseniz komik sorular sormayın derim. o soru yalnızca size komik gelir.

en büyük sorunu sosyal medya olan ülke

asıl sorunun, sorunu çözme yöntemi olduğu ülkedir.

yer vermeyen gencin fotoğrafını ifşa eden tip

kadın-erkek eşitliğine inanmayan, cinsel ayrımcıdır.

181990

kullanıcı adımı yenilemek isterken ikinci kutucuğa da yanlışlıkla şifremi tekrar yazarak almış bulunduğum kullanıcı adımdır.
tekrar düzeltmek için 6 ay beklemem gerekiyor. ben böyle hatalar yapmazdım genelde ama nasıl oldu anlamadım. önce bi' "hassiktir" çektim sonra bi gülme geldi fakat bu kullanıcı adı da fena durmuyor.

jet sosyete

4. bölümdeki ayakkabı satın alma sahnesinde, ekşi sözlüğe açık ve net lafını sokan gülse birsel'e teşekkürler. derya karadaş'ın üstüne çok gittiler. karakter de "inşallah tez zamanda biri evire çevire döver seni" diyerek siktiri çekmiştir tabiri caizse. beğenmiyorsan izleme ahali.

arif v 216

iş bu entry spoiler içeriyor olabilir. bunu göz önünde bulundurarak okuyunuz.

tanım: cem yılmaz'ın en son yaptığı sinema filmidir.

şahsım adına söylüyorum ki beklentimi karşılamadı. yaptığı hemen hemen her ince espriyi kapmış ve koca salonda bir tek ben gülmüş olmama rağmen yine de filmin sonunda kendimi yarım kalmış gibi hissettim. yani kafamda tam oturmadı bi türlü genel olarak film. sahneler arasında kopukluk vardı. biri tam bitmeden diğerine atlamak falan. hatta bir sahnede izleyenler için "patatese döndüler" benzetmesini bizzat ben yaşadım. montaj yaparken bazı sahneleri atmaları gerekti de ondan mı böyle oldu anlayamadım ki.

yine de gerek kadrosu gerek kurgusu olsun, bomba gibi bir iş çıkartmış adamlar helal olsun.

izlemenizi tavsiye ederim.

harley davidson botlar

charles modelini kullandığım bot. söylenenlerin aksine oldukça rahat ve ayaklarımı da sıcak tutan bot. alalı bir aydan fazla oldu çok memnunum. verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor.

satranç oynayacak kimsenin olmaması

kendini kalabalıkta yalnız hissettirir.

öğrenince çok şaşırılan bilgiler

arabalarda genelde direksiyonun sağ tarafında bulunan kol, yukarı itilirse sağ sinyali, aşağı itilirse sol sinyali çalıştırır. bu sinyal verme eylemini düz yolda ilerlerken dönmek istediğinizde, döneceğiniz yönü diğer araçlara ve yayalara belirtmek suretiyle kullanılır. diğer araç ve yayalar da sizin bu eyleminize göre trafikteki pozisyonunu ayarlar. anladın mı instagrama araç içinde seyir halindeyken müzik çaları son ses açıp history paylaşan görgüsüz çomar kardeşim?

fi dizisinin yayından kaldırılması

kitap serisini okumamış birisi olarak, dizinin kitaba bağlı kalmadığını tahmin etmiştim. biraz saçma oldu biliyorum ama türkiye'de işler hep böyle olmuyor mu zaten? bölümleri her izlediğimde"acaba gerçekten kitapta da böyle miydi?" diye soruyordum kendi kendime. yazar azra kohen'in yaptığı açıklama da zaten kitaba uyulmadığı yönündeymiş. alnından öpmek lazım azra kohen'i.

ateizm de inançtır

uzun zamandır sözlükte böyle kaliteli ve felsefi entry görmemiştim. güzel şeyler yazmış. "çok uzun özet geçin yeeaaa" diye klavyenizi yaya yaya entry sıçacağınıza okuyun da beyniniz düşünme zahmetine erişsin. teşekkürler tuning2002010

gereksiz bir bilgi ver

araba kullanırken tempolu müzik dinleyen sürücüler diğer sürücülere göre daha hızlı araba kullanırlar.

btcturk

bulaşılmaması gereken bir platform. başka yerlerde yapın yatırımınızı.