jet sosyete 

1. aşırı sosyete.sosyete olmakla guru duyan hep bunu vugulayan.
    #292544 (PaVeLL, 30.05.2006 04:10)
  2. çok hızlı olan, saate 1000-1500 km arası sürat yapabilen sosyete cinsi.
    (bkz: kapitalist terimler)
    #1244811 (karpuzkabugu, 01.02.2007 23:45)
  3. hayatları, para yemek, gezip tozmak ve sevişmekten ibaret olan, kendilerini bi b.k zanneden ama aslında beş para etmeyen sığ insanlardan oluşan güruh.

olası bir devrimde hayatın gerçekleriyle tanıştırılacak ve terbiye edileceklerdir kendileri.
    #2118207 (tekyoldevrim, 12.08.2007 15:14)
  4. sanıldığının aksine bazen çok değerli insanları da bünyesinde barındıran topluluk.ama istisanalar kaideyi bozamıyor ne yazık ki.

peşin edit: yok lan yok jet sosyeteden değilim telaşlanma.
    #3452152 (neokurumneyazarim, 26.05.2008 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

jet sosyete başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. jet sosyete ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu jet sosyete nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» p s i love you » page hamilton » biruni » ankaragucluler saraba dustuler » when the smoke is going down » kara hilal » autumnblaze » mta88 » cmylmz » ray blanchard » mulayim » esofman ipini kemirmek » agalmatophilia » tu kaka bana » bir kalemde silmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gazino bulbulu » dertleri zevk edindim » sozluk lan burasi » unutamamak » o cocuklari » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » soru isareti » pulitzer odulleri » savasim » erdem yener » kurtlar vadisi pusu » ergenekon cetesi » fethullah gulen » sagopa kajmer » mardan stadyumu