bugün

entry'ler (2)

koyun bokundan kolye yapan kürt

sanki sen eylemde polise bişey atmıon geçen haberlerde gördüm askere küfür ettiği için bi tane adamı linç edecekler. o arbede de zarar gören polis bu nasıl bir zihniyettir

bilinçlenelim

merhaba arkadaşlar bu yazıyı yazmak için uludağ sözlüğe üye oldum. Arkadaşlar girdiğim heryerde ırkçılık yasak ban alır felan yazılıyor ama kürtlere etmediğiniz küfür kalmıyor. bakın arkadaşlar türkiyede çeşitli milletten insanlar yaşıyor bunu kabul etmemiz gerek . bakın arkadaşlar ben kürtüm yani aramızda ne fark var adlarımızda harfler yer deiştirmiş. faceden bakıyorum tanımadığınız bilmediğiniz kürtler hakkında kötü şeyler yazıyorusunuz. bu kul hakkıdır. bu bi vebaldir. öbür dünyada cezasını çok çekersiniz. ben de eskiden ülkücülere küfür ediyordum ama aklım başıma geldi. lütfen arkaaşlar yapmayalım böyle şeyler. şehid olan her askerin arkasından ben fatiha okuyorum. siz beni diğer pkk llarla nasıl bir tuttarsınız ben de en az sizin kadar atatürkü seviyorum. türkiye maçta gol atınca ben de seviniyorum. lütfen bunu paylaşalım. herkes aklını başına alsın. bakın sırf aşırı türk diye allaha inanmayıp göktanrıya inana var. bakın faceden falan yorum atıyorlar neymş ermeni dölü. ermeni dölü nedir allah için beni annem tarafı rusyaya dayanıyor. ermeni e-nerden çıktı anlamıyorum. milletinizi seversiniz tamam kimse bişey diyemez hatta bu çok doğladır ama tanımdadığınız insanlara klaveden laf atıyorusunuz bu adamlaık deil.

bakın okulda istiklal marşı okunuo ben elimi kalbme götürüp bayrağımıza bakıp okuyorum. siz beni tanıyormusunuz ki acaba bana öyle diorsunuz. bakın arkadaşlar youtub da yurrttaki çocukları dövüp video atmışlar. yani birde gelin bizim yurtlarımıza bakn türk kürt yok insan olsun yeter. tekrar çağrı yapıyorum bilinçlenelim