bugün

entry'ler (282)

hasat zamanında tarlaya zınk diye inen uzaylı

Hasat zamanı gel bitch, rap'e bi' paha biç
Rap'ime paha biçme, trip yapma, git bitch.

yemekten komple peruk çıkması

gusam mı hocam?

yemekten komple peruk çıkması

görsel

kırmızı civa

insan vücuduna iğne ile zerk edildiğinde hücreleri yeniliyormuş diye bir söylenti var.
yarın aktardan isteyeyim bakalım damlası kaç lira.

ocakta this is the way diye bağırmak

why high one why.

mhp nin içine düştüğü durum

%2' mi ne oy çıkar-çıkmaz artıkın dedi kavede bir dayı.

alım gücü

görsel

hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor

frank lucas

görsel

ablak surat

k.v.p'da muro'nun polislere: "şehmuz adında, böyle ablak suratlı" diye tarif ettiği surat.

ortalık çok karıştı oyumu muharrem ince ye verecem

sonunda (bkz: adam kazandı) da diyecek.

togg

asgari ücret ve togg'un fiyatı sabit kaldığında, bir asgari ücretlinin yemeden-içmeden, hiç para harcamadan 10 yılda sahip olabileceği pilli götürgeç.

gıda terörü

antep fıstığı yerine bezelye kıyıp, şerbetinde glikoz, furuktoz ve şu bu gibi tatlandırıcılarla yapılmış baklavamsı şeyin üzerine serpiştirirler.

kıyma diye tavuğun derisini, büyük baş hayvanın taşaklarını, memelerini gıda boyası ve toz biberle renklendirip yedirirler.

dana eti diye domuz eti yedirirler. çünkü domuz yiyecek seçmez, bakımı yoktur ve önüne ne dökersen onu yer. et maliyeti daha ucuzdur.

bu o. çocukları yüzünden at ve eşek nesli tükenmek üzere. yakında nesli tükeniyor diye korumaya alınırlar.

salamın ve yoğurdun içinde bir ben yokum.

pul biber diye odun talaşını boyayıp satarlar insana.

çay alırsın toz çıkar,
kraker gibi şeylerin içinde kıl kullanırlar, anlamasınlar diye içeriğine yabancı terimler yazarlar.

tavuk döneri zaten biliyorsunuz.

ve daha birsürü şey.

işini doğru/dürüst ve hilesiz yapanlara teşekkür eder, hayırlı işler ve bol bereketli satışlar dilerim.

ama işine pislik karıştırıp, hileyle insan sağlığıyla oynayan aşağılık mikropların da allah bin belasını versin diyorum.

chp uzaya çıkmamıza engel oluyor

görsel

ulupuan ne işe yarıyor

görüldüğü üzere hiçbir işe yaramıyor.
hiçbir ederi, hiçbir getirisi yok.

hem yazıp hem reklam gördüğümüz bu yere bir de internet, elektrik, telefon ve bilgisayar gibi ülkemizde yüksek fiyatlardan satılan ürünleri alarak, bir de kıymetli vaktimizi ve o güzelim gözlerimizi sözlüğün uğruna heba ederken bizlere verilen
karma ve ne işe yaradığı belli olmayan ulupuan adında, sadece rakamlardan oluşan bir sayı dizisi veriyorlar.
sizler bizim emeklerimizle yazıp bir yere getirip geliştirdiğimiz bu yere sayemizde reklamlar alıp parayı götürürken, biz yazarlara bu paradan bir ödenek, bir maaş vermiyorsanız hak yemiş oluyorsunuz.
uzun lafın kısası: sözlük yazarlarına ulupuan yerine maaş verilsin. belki bu sayede daha çok kazanırsınız ve kazanırız, kocaman bir yer, alemde sözü geçen bir sözlük olabiliriz. hadi eyv.

eve hırsız girdiğinde yapılacaklar

her gece eve hırsız girmesin diye kapıyı kiletleyip, arkasındaki toka denilen şeyi kapatıyorum.
gündüz biz yokken girerse iste orasını bilmiyorum.

ben yatıyorum sözlük

ben de yatıyorum şimdi. deprem gelip yıkmazsa sonra görüşmek üzere. iyi geceler.

şu tabloya göre tayyipin kaybedeceğini sanan zırto

oysa asıl tablo budur:

görsel
eved.

gece mezarlıkta kokain çeken arap atı görmek

pudra şekeridir o. atlar koko çekmez. eved.

iskender kebap

aklıma derin kebap iskender büyük'ü getiren kebaptır.

tahin pekmez karışımı

pekmez az olup, karışım koyu olursa daha bir güzel tüketilen lezzetli yiyecek olur. ekmek arası yapılırsa akmaz.