entry'ler (1)

ayak fetişizmi

'Orjinal' bir fetişistten herkese Selamlar..

Doğduğumdan beri ayak fetişisti biri olarak şunu söylemeliyim ki ben normal bir fetişist değil 'Orjinal' bir ayak fetişistiyim. Normal insanlar doğaya tertemiz havaya uzaklara bakıp hayaller kurarken ben ve benim gibi fetişistler yerlere bakıp güzel bir ayak görmek için nasıl gününü nasıl heba ediyor bir görseniz bazen gözlerimizi o ayaktan almak için dua ettiğimiz bile oluyor. Yani açıkça şunu söyleyebilirim ki benim karşıma normal bir fetişist getirseniz benim anlatacaklarımın sadece %10'nu belki olabilir.. Bir kadın/kız ayağının özelliklerini 1 saat boyunca sıkılmadan anlatabilirim. O ayağa ulaşmak için sahibemizin bize akşama kadar yemek vermemesinden ziyade akşam olup açlıktan öldüğümüz halde sadece ayaklarını uzatıp yalatmasına bile razıyız. Akşama kadar aç bıraktığı yetmiyormuş gibi yemek vermek yerine akşam ayaklarını yalatması bile yemeği aklımızdan anında silinmesine bile yol açar yemeği her zaman ikinci planda tutarız. Hoşlantı ile Fetişizmi kesinlikle karıştırmayın bu bize hakarettir. Mesela benim karşıma Ojeli ve bakımlı bir ayak koyun yanına da 10 bin TL koyun hangisini istersin seçeneğini siz düşünmeden ben çoktan gözümle ayaklara odaklanmışımdır.. Aksi bir durum söz konusu bile olamaz.. Bu arada biz 'Orjinal' fetişistler kadınları kızları aşırı derecede önem veririz el üstünde tutarız bu doğamızda vardır 1 dediğini 2 kesinlikle etmeyiz. Bir kadının ne istediğini o söylemeden telepati ile rahatlıkla öğrenebiliriz nelerden hoşlandığını yaptığı hareketlerin bir sonraki adımları ne olacağına kadar telepati yardımıyla ondan önce bilebiliriz. Bizler aslında her yerdeyiz size normal 'Hoşlantı' fetişistleri denk geldiği için önünüze gelene fetişist damgası vuruyorsunuz onlar sadece bakar beğenir ve geçer ama bizler öyle değil gördüğümüz anda ilk 10 saniyedeki kurduğumuz hayaller ile sizler tatile giderken ki kurduğunuz hayallere eş değerdir.
Kendinize iyi bakın..