bugün

entry'ler (6)

vürüs bağa bişe yabmaz

Bazen çıkıp sokakta çılgınca dolaşasımı getiren replik. Adamlar yüzünden evden çıkmıyorum adamların umrunda değil . Benim de değil lan o zaman

nasıl bir devire denk geldik

Her yüzyıl insanoğluna böyle sıkıntılar yaratmıştır ama cahillik artık daha göz önünde ve bu benim kalbimi sıkıştırıyor artık . No more seks abi bi jenerasyon silkelenmesine ihtiyacımız var .

friedrich wilhelm nietzsche

iyi ve kötü tanrının ön yargılarıdır. Şu erkeklere de bakın; gözlerinden, dünyada bir kadınla yatmaktan daha iyi bir şey olmadığı okunuyor. Ruhlarının dibi bataklık. Bari hayvan olarak mükemmel olsaydınız. Fakat hayvan olmak için masum olmak gerekiyor.

çok güzel bir kadınla konuşacak birşeyin olmaması

Çok güzel kadın ayrı , bunu kullanmaya çalışan ayrıdır . Çok güzel olup gerçekten samimi olan kızlarda var azizim . Sana tavsiyem öyle kızlara karşı sus . Herkes benle konuşmaya çalışıyorken neden o çalışmıyor diye düşünmeye başlayacaktır . Kızlar fark edilmek ister . Fark etmezsen gözünün içine girene kadar zorlar onu merak etme.

şiirlere taştık diyenin hiç şiir okumuyor olması

Ben şiir okumayı pek sevmem . Kitap okurum ama insanlar şiir okuyarak gelişseydi her şeyi doğru yazarlardı diye düşünüyorum. insanları eleştirmek çok basit bir iştir . istesen sen de bu yazımda beni eleştirebilirsin bir şeyler bulup . Bırak millet ne demek istiyorsa desin . Reklamını yapsın . O reklamdan kazanacağı şey senin okuyarak kazandığın şeyden büyük olmasa gerek .

recep tayyip erdoğan ın mesaj atması

kandili kandilden sonra hafızamdan siliyorum galiba biri kandil mesajı atana kadar günlük hayatta hiç aklıma gelmeyen nadir şeydir .