bugün
- arabamın degeri arttı oyum reise8
- en sık girdiğiniz internet sitesi15
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması30
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak20
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi35
- meral akşener10
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması41
- tanışılan en ünlü kişi18
- hüseyin nihal atsız8
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var26
- yumurtanın kolisinin 100 lira olması17
- kadınlar ne ister41
- unutulmaz film replikleri32
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü24
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- kemalist cenazesi8
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar16
- muharrem ince16
- iş hayatında başarılı olmanın sırları33
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- işkembe çorbası25
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- kemal gelince ülkeye gelecek olan kaos açık kriz9
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar15
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu34
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- öpüle öpüle uyutulmak19
- börek isimlerinin ingilizcesi12
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi23
- hayatın film olsa adını ne koyardın14
- sadece türkiyede olacak olaylar26
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi22
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı18
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor15
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak14
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak17
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- kulak içi kaşıntısı13
- öğretmen maaşı20
- chp başa gelirse camiler kuran kursları kapatılır16
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?41
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı21
- kemal kılıçdaroğlu21
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur26
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası21

entry'ler (44)
Yine, yeniden olan durumdur. Yaklaşık 45 dakikadır hesabıma ulaşmaya çalışıyorum ama nafile.
Akbank faciasından sonra normal karşılamak lazım.
Akbank faciasından sonra normal karşılamak lazım.
Eski çalıştığım yerden tanıdığım Israilli bir müşterim vardı. Adam bizim bütün resmi ve dini bayramlarımızı ve özel günlerimizi takip ediyor ve elinden geldiğince Türkçe kutlamaya ya da güzel bir şeyler söylemeye çalışıyor. Onu da yapamazsa konuyla ilgili bir görsel bulup gönderiyor.
Hatta birkaç sene önce ziyareti ramazan ayına denk gelmişti. Tabi ki akşam yemeğine çıkaralım dedik. Ben sizinle birlikte top patlayinca yiyeceğim, Siz açken ben tok duramam dedi.
Yani oruç tutmak, iftar yemeğine katılmak için gerekli degil.
Hatta birkaç sene önce ziyareti ramazan ayına denk gelmişti. Tabi ki akşam yemeğine çıkaralım dedik. Ben sizinle birlikte top patlayinca yiyeceğim, Siz açken ben tok duramam dedi.
Yani oruç tutmak, iftar yemeğine katılmak için gerekli degil.
Sahur için Önce 03:14 sonra iş için 08:39
Karısı kaçan abiyle Zehra da birlikte bir yuva kurşun, dört çocuğu da yanlarına alsın da kendisine kapak olsun dedirten kadındır.
Benimdir ama eksiyi de bırakmadım. iki sevgiliyi aynı anda idare ediyormus gibi hissettiren durumdur.
Yıllardır yazarı olduğum sözlüktür. Ancak yukarıda bazı yazarların da belirttiği gibi pkk sempatizanı ve Türk düşmanı tiplerin yuvası haline geldi ve yazdıkları fazlasıyla mide bulandırıcı.
Ilaveten son zamanlarda çok kez siteye giriş sorunu yaşanıyor. Sözlük eski sözlük değil. Yazar kalitesi yerlerde. Düzelmesi gerekiyor.
Ilaveten son zamanlarda çok kez siteye giriş sorunu yaşanıyor. Sözlük eski sözlük değil. Yazar kalitesi yerlerde. Düzelmesi gerekiyor.
Alınan sıvı miktarına bağlı olarak yatıp sağa sola dönerken su tankeri gibi lakir lukur sesler çıkarıyorum.
Hayırlı sahurlar sözlük.
Hayırlı sahurlar sözlük.
Iğrenç ötesi bir ifsadir. Twitter'da ya da instagram'da kendisine yürüyen erkekleri ifşa edenleri gördüm de çok özür dilerim gotunu yalayan adamı ifşa edeni ilk kez görüyorum.
Daha da öğrenci, got yalanir mi yaa.
Daha da öğrenci, got yalanir mi yaa.
Kız kanka değil de bir gece kulübünde başıma gelen davranıştır.
Wc'ye giderken kadının birisi kalcalarimi avuçlamıştı. Utanıp arkamı dönmeden wc'ye girip bir süre çıkamamıştım.
Wc'ye giderken kadının birisi kalcalarimi avuçlamıştı. Utanıp arkamı dönmeden wc'ye girip bir süre çıkamamıştım.
Her erkeğin başına gelen şeydir. Kadınlar erkeklerin yaşamlarının bir evresinde mutlaka ya kafasını ya da hayatını becerir.
Seksi olmayan fotograflardir. Bu kadın bir tek bana mı seksi gelmiyor sözlük ahalisi?
Halk arasinda Kaale alınmamak olarak bilinen tabirin argosudur.
Insani üzecek, yaralayacak bir davranıştır.
Insani üzecek, yaralayacak bir davranıştır.
olumsuz yanıtlayacağım sorunsaldır.
herhangi bir semptom göstermedim ve şu ana kadar en ufak bir şikayetim olmadı ancak çalıştığım işyerinin covid19 testi uygulaması sebebiyle test oldum. acıma yok ama burunda felaket bir kaşıntı oluyor.
ancak test uygulanan bazı personelin gözlerinden yaş geldiği de gözlemlendi.
herhangi bir semptom göstermedim ve şu ana kadar en ufak bir şikayetim olmadı ancak çalıştığım işyerinin covid19 testi uygulaması sebebiyle test oldum. acıma yok ama burunda felaket bir kaşıntı oluyor.
ancak test uygulanan bazı personelin gözlerinden yaş geldiği de gözlemlendi.
asfalt düzgünse, konutların dışı bakımlıysa, kaldırımlar ve ağaçlar belli bir düzen içindeyse ve hatta ekstra bir sessizlik hakimse, arabaların ortalama bedelleri 2.000.000 TL ve üzerindeyse; o semtin zengin olma ihtimali yüksektir.
derme çatma evler, sokakta oynayan çocuklar, döküntü arabalar vs görüyorsanız muhtemelen fakir bir semttesinizdir.
derme çatma evler, sokakta oynayan çocuklar, döküntü arabalar vs görüyorsanız muhtemelen fakir bir semttesinizdir.
Karşılığında kendisinin ne vereceğini merak ettiğim kızdır. Malum şey haric.
Kendisinden nude istenmiş kız olabilir. Üstüne gidilmemesi gereken ürkek ceylandir.
Hayalimdeki meslek pazarda patates satmak
Yaptigim meslegi söylemeyeyim.
Yaptigim meslegi söylemeyeyim.
Bugün de başkasının yerine utandık dedirten videodur.
Oksijen israfı...
Oksijen israfı...
Cinsel olmayan seks nasıl oluyor diye düşündüren baslıktır.
Olmayacak durumdur. Fabrikalar açık olacak. Marketler açık olacak. Fabrikalara hammadde tedarik eden araçlar, fabrikadaki personele yemek getiren araçlar, personel servisleri olacak.
Marketlere mal tedarik eden araçlar devamlı olacak. Özel izni olan binlerce insan var. Araçlarıyla yine işe gidip gelecekler.
Ben de dahil olmak üzere trafikte olacağız.
Elbette gezmek ya da gönül eğlendirmek veya güzel vakit geçirmek için dışarı çıkanlar buna dahil olmayacak ama sonuçta yine de trafik olacaktır.
Marketlere mal tedarik eden araçlar devamlı olacak. Özel izni olan binlerce insan var. Araçlarıyla yine işe gidip gelecekler.
Ben de dahil olmak üzere trafikte olacağız.
Elbette gezmek ya da gönül eğlendirmek veya güzel vakit geçirmek için dışarı çıkanlar buna dahil olmayacak ama sonuçta yine de trafik olacaktır.