bugün

entry'ler (55)

yeni nesilin seks işlerine doygunluğu

Seks işlerine ancak ölünce doyarlar. Başka türlü doymazlar

çirkin bir erkek bir kadını nasıl mutlu eder

Cüzdanının kalınlığıyla.

sözlük yazarlarının akşam yemekleri

Pırasa, köfte, patates, pilav
Tatlı, olarak da kakaolu helva

kızların sıçamaması sorunu

Çok saçma bir durum bence. Bir insan s.çamazsa en fazla 7-10 gün arası s.çamaz. daha fazlasında acilen doktora gitmesi gerekir. Bu durum erkeklerde de kadınlarda da aynıdır.

100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar

498.000 tl limitim var ve 750 tl savunma sanayine yardım edeceğim öyle mi

son yapılan yemek

Çıtır kıtır fileto. Güzel olmuş ama

güzel kadın isimleri

Elif, Zeynep, ebru, gülay

Edit: elif silindi

prezervatif alırken gerilmek

Saçma bir gerilmedir. Neden utanıp sıkılasın ki, sonuçta bir ihtiyaç sonucu lazım olan bir şeyi parasıyla alıyorsun.

çorapları çıkardığın an

Kadınların sütyeni çıkarınca hissettiği duygunun aynısıdır.

fethi paşa korusu

Karşısında ibb’nin Paşalimanı sosyal tesislerinin bulunduğu korudur.

samsun

Karadeniz bölgesi’nin en güzel şehri.

Samsun, bulunduğum şehre oldukça uzak bir şehir ama birkaç kere gitmek kısmet oldu.

Rus pazarı, ilkadım vs. Güzel yerlere sahip.

ekşi sözlük ün çökmesi

Yine, yeniden olan durumdur. Yaklaşık 45 dakikadır hesabıma ulaşmaya çalışıyorum ama nafile.

Akbank faciasından sonra normal karşılamak lazım.

oruç tutmadığı halde iftar yemeğine giden insan

Eski çalıştığım yerden tanıdığım Israilli bir müşterim vardı. Adam bizim bütün resmi ve dini bayramlarımızı ve özel günlerimizi takip ediyor ve elinden geldiğince Türkçe kutlamaya ya da güzel bir şeyler söylemeye çalışıyor. Onu da yapamazsa konuyla ilgili bir görsel bulup gönderiyor.

Hatta birkaç sene önce ziyareti ramazan ayına denk gelmişti. Tabi ki akşam yemeğine çıkaralım dedik. Ben sizinle birlikte top patlayinca yiyeceğim, Siz açken ben tok duramam dedi.

Yani oruç tutmak, iftar yemeğine katılmak için gerekli degil.

sözlük yazarlarının alarm kurdukları saat

Sahur için Önce 03:14 sonra iş için 08:39

4çocuğunu bırakıp komşunun sevgilisine kaçan sibel

Karısı kaçan abiyle Zehra da birlikte bir yuva kurşun, dört çocuğu da yanlarına alsın da kendisine kapak olsun dedirten kadındır.

ekşi sözlükten uludağ sözlüğe gelmek

Benimdir ama eksiyi de bırakmadım. iki sevgiliyi aynı anda idare ediyormus gibi hissettiren durumdur.

ekşi sözlük

Yıllardır yazarı olduğum sözlüktür. Ancak yukarıda bazı yazarların da belirttiği gibi pkk sempatizanı ve Türk düşmanı tiplerin yuvası haline geldi ve yazdıkları fazlasıyla mide bulandırıcı.

Ilaveten son zamanlarda çok kez siteye giriş sorunu yaşanıyor. Sözlük eski sözlük değil. Yazar kalitesi yerlerde. Düzelmesi gerekiyor.

sahurdayız uludağ sözlük

Alınan sıvı miktarına bağlı olarak yatıp sağa sola dönerken su tankeri gibi lakir lukur sesler çıkarıyorum.

Hayırlı sahurlar sözlük.

götünü yaladığım tek kadınsın

Iğrenç ötesi bir ifsadir. Twitter'da ya da instagram'da kendisine yürüyen erkekleri ifşa edenleri gördüm de çok özür dilerim gotunu yalayan adamı ifşa edeni ilk kez görüyorum.

Daha da öğrenci, got yalanir mi yaa.

yanlışlıkla kız kankanın poposunu avuçlamak

Kız kanka değil de bir gece kulübünde başıma gelen davranıştır.

Wc'ye giderken kadının birisi kalcalarimi avuçlamıştı. Utanıp arkamı dönmeden wc'ye girip bir süre çıkamamıştım.