bugün
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı15
- ihtiyaç sahibi yazarlar11
- yazarların özlediği şeyler18
- gecenin şiiri15
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler16
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı13
- şort mevsiminin açılması10
- sizden daha az kazanan meslek grupları10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı15
- ulunun en hamarat 2 kadını17
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek16
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği12
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10
uludağ üniversitesinin online ders anlatma ve katılma platformu. bu sistem üzerinden toplantılar açılıyor, hoca tıpkı dersteymiş gibi dersi konferans şeklinde videolu anlatıyor, ardından pdf vb. türde kaynağı veriyor. interaktif biçimde gerçekleşen derslerde soru sorabiliyor öğrenciler. bu toplantıya canlı katılabilindiği gibi daha sonradan da izlenebiliyor. ben girişimcilik ve kriz yönetimini dersini bu şekilde alıyorum. oldukça etkili olmuş en donanım haberinden.
yalnız bu sistemin ya tarih vb. gibi alan dersi olmayan çerez derslerde kullanılması ya da hem okulda anlatılıp hem de bu şekilde anlatılması gerekir. aksi taktirde ilerde uzaktan eğitim fakültelerinden farkı kalmayabilir.
yalnız bu sistemin ya tarih vb. gibi alan dersi olmayan çerez derslerde kullanılması ya da hem okulda anlatılıp hem de bu şekilde anlatılması gerekir. aksi taktirde ilerde uzaktan eğitim fakültelerinden farkı kalmayabilir.
nasıl kullanılacağı konusunda hiçbir fikrimin bulunmadığı hede. birde bu çıktı başımıza dediğim somutluğu konusunda şüphelerimin olduğu okul şeysi.
okula karşı olan antipatimi arttıran ve her şeyimin kapanmasına yol açan bu uygulamaya ' hll spr dvm' demeyi bir borç biliyorum.
okula karşı olan antipatimi arttıran ve her şeyimin kapanmasına yol açan bu uygulamaya ' hll spr dvm' demeyi bir borç biliyorum.
Ne kadar işe yarayacağı konsunda şüphelerim var. Bekleyip göreceğiz.
bugün ilk dersime giremediğim sistemdir. dersin toplantı odasına katılış linki bi türlü çıkmadı. 80'e yakın kişi sistemde bekliyoruz. galiba hocamız bizimle eğlendi. alacağı olsun.
güncel Önemli Başlıklar