bugün
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili14
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- akp liler yargılansaydı6
- ben olmasam burası batar insanı7
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip4
- arkadaşlar çok sormuşsunuz3
- sözlüğün en kütür kütür yazarı6
- kaygılı bağlanma3
- koreli erkek seven muhafazakar kız3
- raw fotoğraf çekmek2
- gökçeklere üzülmek3
- dinci mağduriyeti2
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- inna2
- misafir gelecek diye temizlik yapmak5
- yahudi aklı3
- yanlışlıkla cappuccino içen erkek4
- ekşisözlük çaylaklık sırası2
- recete8
- darkthrone2
- galatasaray10
- iltica7
- ayak fetişisti erkekle evlenir misiniz3
- kiraz cicegi kolonyasi6
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya7
- sibel can'ın kıyafetinin azizliğine uğraması4
- yazarlara çaylakken neler oluyor5
- taze fasulye yiyen erkek3
- kıymalı kaşarlı pide3
- gocu geldi gocu geldi6
- ayak fetişizmine sapıklık diyen yobazlar3
- nervio'nun çok büyük konuşması2
- zall'a çaylak atan ai moderatör4
- yagmurcu12
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- hiç çaylak olmamış sözlük yazarı4
- çaylaklar cennete mi gidiyor cehenneme mi5
- gammazların gizli hesapları görebilmesi5
- ölürken dinlenecek müzik4
- sözlüğün en masum yazarları23
- ebeveyn lafları3
- kulaklık8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı23
- dünyada birlikler kurulmalı3
- sözlükte kavga olacak hissi4
- serhat kılıç27
- namazın amacı12
en pis kibirdir. aşırı tevazu gösteren adam kendini çok beğenir, olayı tamamen şovdur. sevmem.
muhafazakar islami kesimin pop ikonlarının default olarak sahiplerdir bu özelliğe. dindar bir delikanlı, sunguroğlu gibi, genç osmanlı beyzadeleri gibi mütevazı olmalıdır inancının köklü bir güdü olarak aşılandığından mıdır yoksa daha değişik bir sosyo-kültürel açıklaması var mıdır bilemem ama engin noyan'ıydı, nihat hatipoğlu'suydu, uğur ışılak'ıydı derken, hepsinde bu iğrenç tevazu kibrini görmek beni ifrit ediyor, ikrah ettiriyor.
bir insan neden hep kendisini zavallı olarak görür. "aman efendim biz ne biliyoruz biz zavallıyız, of rezaletiz rezalet oyyy anam." gözleri hep kısmalar, ben geceleri kabeye gidiyorum arkadaş uçarak mealli yarı müstehzi gülüşler... yazarken bile ellerim titriyor lan. ben bu engin noyan'la mesela yüzyüze de konuşmuştum. aynı şeyi gerçek hayatında da sergiliyor adam. şunu farkettim "aman efendim biz cahiliz" söyleminin ardında, "olur mu abi biz senin gibi olabilsek ne bahtiyar oluruz, harika bir insansınız" övgülerini dinlemek yatıyor. itici bir şey abi bu.
muhafazakar islami kesimin pop ikonlarının default olarak sahiplerdir bu özelliğe. dindar bir delikanlı, sunguroğlu gibi, genç osmanlı beyzadeleri gibi mütevazı olmalıdır inancının köklü bir güdü olarak aşılandığından mıdır yoksa daha değişik bir sosyo-kültürel açıklaması var mıdır bilemem ama engin noyan'ıydı, nihat hatipoğlu'suydu, uğur ışılak'ıydı derken, hepsinde bu iğrenç tevazu kibrini görmek beni ifrit ediyor, ikrah ettiriyor.
bir insan neden hep kendisini zavallı olarak görür. "aman efendim biz ne biliyoruz biz zavallıyız, of rezaletiz rezalet oyyy anam." gözleri hep kısmalar, ben geceleri kabeye gidiyorum arkadaş uçarak mealli yarı müstehzi gülüşler... yazarken bile ellerim titriyor lan. ben bu engin noyan'la mesela yüzyüze de konuşmuştum. aynı şeyi gerçek hayatında da sergiliyor adam. şunu farkettim "aman efendim biz cahiliz" söyleminin ardında, "olur mu abi biz senin gibi olabilsek ne bahtiyar oluruz, harika bir insansınız" övgülerini dinlemek yatıyor. itici bir şey abi bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar