bugün
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz14
- 295 milyon euro nerede11
- abb de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı9
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil9
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz10
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- rte nin mezar taşına yazılabilecekler12
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- erkeğin orospusu23
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- küresel15
- sari renkli seker39
- iyi geceler9
- anın görüntüsü29
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular16
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan13
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
efenim bu üçgen öyle üçgendir ki. önce başbakan tayyip erdoğan'ın şimon peres'e bodos laf çakmasıyla başlamış. moderatör peres'den çok peresci olarak araya girmiş lafı kesmiştir. söz hakkı tanımamıştır. sonra gizli kapılar ardında erdoğan-peres anlaşmış. boku moderatöre atmıştır. yaa yaa. bir ortadoğu pembe dizisinin daha sonuna geldik. esen kalın.
eksileyenler için soruyorum. boku moderatöre atmadılar mı sayın eksileyenler? sen şimdi bir adama katilsin. vahşisin barbarsın dedikten 1 saat sonra "aslında moderatöre kızdıydım." dersen, sana "döndü." demezler mi? en amiyane tabirle dönmek değil midir bu durum?
eksileyenler için soruyorum. boku moderatöre atmadılar mı sayın eksileyenler? sen şimdi bir adama katilsin. vahşisin barbarsın dedikten 1 saat sonra "aslında moderatöre kızdıydım." dersen, sana "döndü." demezler mi? en amiyane tabirle dönmek değil midir bu durum?
2. bölümünü... yok yok daha doğrusu kokusunun ne zaman çıkacağını mailecek merak ettiğimiz üçgen olmakla birlikte, 300 küsur online yazarın da sebebidir efendim.
tayyip erdoğan ın modülatör ve perez e verdiği bir dersti. ki dünyada ses getiren bir olayoldu ve bütün arap ülkeleri tarafından kahram ilan edildi.
bu üçgen olur, dörtgen olur, farketmez.
Nasıl ki firmalar reklam ve promosyona para harcarlarken bazıları bunu sosyal sorumluluk çerçevesinde yardım kurumlarını destekleyerek yapar. işte o sırada belki bir insanın karnı doyar, bir insan iyileşir, bir insan okuma şansına kavuşur.işte o zaman "Hatice"ye bakmak yerine "neticeye" bakabiliriz.
bu siyasetin yapılmış olması, davosta birinin peres'in yüzüne çıplak gerçeği söylemiş olması (hangi amaçla olursa olsun, isterse danışıklı dövüş olsun) yeterlidir. insan olan anlar.*
Nasıl ki firmalar reklam ve promosyona para harcarlarken bazıları bunu sosyal sorumluluk çerçevesinde yardım kurumlarını destekleyerek yapar. işte o sırada belki bir insanın karnı doyar, bir insan iyileşir, bir insan okuma şansına kavuşur.işte o zaman "Hatice"ye bakmak yerine "neticeye" bakabiliriz.
bu siyasetin yapılmış olması, davosta birinin peres'in yüzüne çıplak gerçeği söylemiş olması (hangi amaçla olursa olsun, isterse danışıklı dövüş olsun) yeterlidir. insan olan anlar.*
dünya gündemine oturmuş üç kişidir. kurban olarak moderatör seçilmiştir.*
rte - moderatorun eli , kolu - simon peresin delikleri. işte bu triad önemlidir. rte , peresin deliklerini tıkamak için moderatorun elini kullanacaktı. çok az kalmıştı.
Şimon Peres'in Melih Gökçek edasıyla bağırıp çağırıp kendini haklı çıkarmaya çalıştığı, Tayyip Erdoğan'ın Kemal KIlıçdaroğlu edasıyla Tevrat'tan parça okuyup Şimon Peres'e hesap sorduğu, ama moderatörün Şimon Peres taraftarı olduğu,taraflılığı ile bizdeki benzer üçgenlerden farklı olduğunu gösteren bi değişik üçgen
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar