tanımını tam anlamıyla bilmediğim niye inatla böle gereksiz terimleri dilimize hayatımıza sokarlar anlam veremediğim denetmen yönetici ota boka karışan insan modeli
gozlemci, son kontrolleri yapan ve biraz daha yuksek maas alan kisilerdir.
network * * satış sistemlerinde yönetim kademelerinden biri..muazzam para kazanırlar
psikolojide süpervizyon yapan uzman psikolog.
ingilizceden dilimize geçmiş bir sözdür türkçe karşılığı son kontrolcü anlamına gelir. bulundukları sektörlere ve çalışma sistemlerine görü muazzam maaş alanlarına rastlanmıştır.
kökü olan supervision sözcüğünün gözetim anlamına gelmesinden ötürüdür ki, öz türkçesi gözetmendir. lakin bu durum onun kurumsal ortamlarda süpervizör şeklinde kullanıldığı gerçeğini değiştirmez.
Kesin çizgilerle ne yaptığı belli olmayan üst yönetici. Her kuruluştaki süpervizor tanımı ve yetkileri farklıdır.
kimseye yükleyemediğin angarya işleri veya ne olduğu belirsiz ,bir sınıfa dahil edemediğin işleri ve bunun yanında o islerle ilgilenen personelin sorumluluğunuda kitlediğin bahtsız insan evladı. eski dilde ; lüzumsuz işler muduru.
7 bin lira maaş almasına rağmen 2.700 tl'lik tablet pc için ''it is very expensive'' diyen türleri mevcuttur.
sorumluluk isteyen işleri yapan, koşturan kişi. hata durumunda ilk süpervizör sikilir.
Şu anda olduğum durum. En son 13.790.-TL maaş aldım. (Prim ve Komisyon Ödülü ile Toplam) O zamanlar danışmandım. Liderlik vasfının fazla olması ve gösterdiğim yoğun çabalarımdan sonra en sonunda beni supervizor yaptılar. Diğer adıyla "supervisor" Ya da (bkz: Denetçi) (bkz: Müfettiş) olarak da söylenebilir. Yabancı kelimedir. Gelecek ay bakalım ne olacak? (#22936241)
an itibarıyla sahip olduğum ünvan.

mechanical supervizor *

valla ben de bilmiyom da öyle bi şey işte

(bkz: çarkıfelek kasım)