bugün
- yazarların özlediği şeyler19
- ihtiyaç sahibi yazarlar10
- gecenin şiiri15
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler16
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı13
- şort mevsiminin açılması10
- sizden daha az kazanan meslek grupları10
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı14
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı15
- ulunun en hamarat 2 kadını17
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek16
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği12
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10
bugün markette görüp ellerim titreyerek aldığım yerken nirvanaya ulaştıran müthiş soslu cips.
çok iyi çok da güzel iyi olmuş tamam mı?
çok iyi çok da güzel iyi olmuş tamam mı?
bir hevesle alınan, sosu yapılan ama 4-5 tane yiyince sanki yıllardır hep onu yiyormuş hissi veren cipstir.
dış ambalajının beynime yolladığı sübliminal mesaj sebebiyle mi yoksa yıllardır lays yemediğim için mi bilemediğim bir sebep yüzünden sürekli market reyonunda görüp,pringels yerine almadığım cipstir.
sahi tadı güzel mi lan.
sahi tadı güzel mi lan.
Bugün aldım bu cipsten.
sert mi olur sikimde değil açıkçası ama rezalat bir tadı var.dippas tarzı yapmaya çalışmışlar ama mısır cipsi yerine patates cipsiyle olmuyor bu iş.
2 liralık büyük paketinden de toplasanız en fazla 20 tane cips çıktı,yıllardır pringels tadına alışmışsanız yağlı tavaya düşmüş patates dilimleri tadı alırsınız.
almayın.
sert mi olur sikimde değil açıkçası ama rezalat bir tadı var.dippas tarzı yapmaya çalışmışlar ama mısır cipsi yerine patates cipsiyle olmuyor bu iş.
2 liralık büyük paketinden de toplasanız en fazla 20 tane cips çıktı,yıllardır pringels tadına alışmışsanız yağlı tavaya düşmüş patates dilimleri tadı alırsınız.
almayın.
iki kere aldığım acmak ikisinde de sosu paketten çıkmayan cips. Sosu çıkmadığı için kendim sos hazırladım. Neyse bugün yeniden alacağım umarım içinden dippas sosu çıkar. Yoksa bir daha almayacağım. Ne zamandan beri dippas soslu cips çıkmasını bekliyordum. Çıktı şimdi de sosu bulamıyoruz.
düzeltme: sosu sonunda buldum.
düzeltme: sosu sonunda buldum.
gayet güzel olmuş cips. evet.
cips bildiğin cheetos tadında. Zamanında doritos yaptıydı galiba, onun kadar değil. Ve cipsin tadı kötü. Baharatlı yoğurda doritos bandırın, farkı görün.
doritps dippas ın d sinden geçmeyecek derecede boktan bir cips.
abi adamlar dippası sade yapmıştı. sosla beraber tadı buluyordu. kaşık cips zaten baharatlı + sos... 4-5 parçada tiksindiriyor.
abi adamlar dippası sade yapmıştı. sosla beraber tadı buluyordu. kaşık cips zaten baharatlı + sos... 4-5 parçada tiksindiriyor.
şekil olarak evet, tat olarak bir çok kişiyi tatmin etmemiş cipstir. sosunu kullanıp başka cipslerle yemek daha iyi bir keyif veriyor. sosda da bir şey yok aslında, azcık kimyon, bol nane, tuz, sarımsak, isteğe göre biraz pul biber karıştırın. alın size sos.
Marketlerde bulunamayan, karaborsaya dusmus cips.
an itibariyle tedavülden kaldırılacağını duyduğum cips.
darphanedeki grev ve faiz lobisinin katkılarıyla başına fatmagülvari işler gelen cipstir. 4bira ile çok iyi gider.
Hiçbir yerde bulamadığım ama aramaktan vazgeçmediğim abur cubur türü tadını da merak ettim açıkçası.
yeni takıntım. hep bakar geçerdim, tercihim lays klasikti ama bir bakayım neymiş dediğimden beri en azından şimdilik başka alternatife bakmaz oldum. acısı, inceliği ve ağızda dağılması çok keyifli. bira ile çok uyumlu gidiyor. karışımını hiç denemedim çünkü genelde bira ile tükettiğimden yoğurt falan işi bozar benim damak tadımda. şimdilik çok iyi anlaşıyoruz, bıkana kadar bununla uzun süre giderim gibime geliyor. paketi bile başka güzel.
görsel
görsel
malak gibi yatılan pazar akşamlarının tamamlayıcısı. olsada yesek.
cipsin içindeki sosu yoğurtla karıştırın sonrada yiyin gari * .
sosla beraber yemesi kısmet olmadı ama sade cipsi mükemmel bir lezzeti vardı. pringles seven ben bile beğendiysem rahatlıkla tadın dostlar.
berbat ötesi fritolay ürünü.
vasat bile denemeyecek bir tadı var vaktinde doritosun böyle dippas diye aynı tür ürünü vardı ki bundan kat kat güzeldi...
vasat bile denemeyecek bir tadı var vaktinde doritosun böyle dippas diye aynı tür ürünü vardı ki bundan kat kat güzeldi...
Süperdir. Mevsim yeşillikleriyle kapisir.
asla bir mevsim yeşilliği olamayacaktır.
olmamış bu . en fazla beş tane yiyorsun .
yani balon çıkmıştır.
olmamış bu . en fazla beş tane yiyorsun .
yani balon çıkmıştır.
Sadece sosu için alınan cipstir.
Yoğurdu olmasa ekmek niyetine kullanılabilir .
en sevdiğim cipstir. yeni bağımlılığımdır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar