bugün

zeki demirkubuz'un 22 Nisan'da vizyona girecek olan yeni filmi.

Bulantı'nın üzerinden henüz bir sene bile geçmeden ikinci film, demirkubuzcular için şahane bir haber.

"Yönetmenin pek çok filminde olduğu gibi aşk ve ihanet konusunun irdelendiği belirtilen ‘Kor’un 22 Nisan’da gösterime girmesi planlanıyor. Başrolünde Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Taner Birsel, Caner Cindoruk, iştar Gökseven, Çağlar Çorumlu, Dolunay Soysert, Talha Yayıkçı ve Berat Özdemir gibi isimler yer alıyor. ilk afişi de yayımlanan ‘Kor’un ilk fragmanı ise 1 Nisan’da yayımlanacak.

KOR: ÜÇ KiŞiLiK YAKICI BiR AŞK ÖYKÜSÜ

Üç kişilik yakıcı bir aşk öyküsünün anlatıldığı belirtilen Türkiye & Almanya ortak yapımı Kor filminin konusu ise şöyle; Kocası Cemal’in Romanya’ya kaçak işçi olarak gitmesinin ardından evde giysi dikerek geçimini sağlayan Emine, bir giyim atölyesinde eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya, Emine’nin durumunu görüp yardım eder; ancak bir süre sonra Cemal, Romanya’dan döner. Sonrasında gelişen olaylar, üçünün de hayatını dönüşü olmayacak şekilde değiştirecektir.”

görsel
neden neden düşmedi olum hala nete bu?

bir filmdir.

edit: arkadaşların merakını gidermeye dair; film şehrime gelmedi yavrimo... buna dair demirkubuza bile yazdım. dedi ki, şehrimde hiçbir sinema kabul etmemiş filmi, gişe endişesi ile. kime para kazandırmamız gerektiğini biliriz elbet. öpüyorum.
Sevişme sahnesi gerçekten mükemmel olan film.