bugün

benim hayatımda önemli bi dönüm noktasına vesile olmuştur. beni bilen bilir. hala ilk hattımı kullanmaktayım ve geçen sene bu hattımı oluşturan numaralarda bi alengir olup olmadığına bakma fikri uyandı aniden. o an gözlerime inanamadım... evet siz yabancı değilsiniz, numaramı bilseniz sıkıntı olmaz. numaramı incelediğimde aynen şunlar yazıyordu; 0532bakirem. e harf numara ilişkilerini biliyorsunuzdur artık.

not: ödemeli aramayın sakın.
babamın ve annemin sahip olduğu hattır. arada bir arıyor bazı adamlar 'size şu kadar fiyat versem satar mısınız' falan diye, baya 1000 lira verecekler bile çıktı, ama satmıyor bizimkiler nedense. şu telefondaki dolandırıcılık olaylarından fena tırsıyorlar böyle bir şeye bile bulaşmıyorlar. neyse 10 yılı aşkın müşterilikten dolayı sürekli hediyeler geliyor hatlarına. kısaca işe yarıyor bizde baya.
2. el sitelerinde satışlerı 30.000 TL'ye ulaşan hatlardır. özellikle iş adamları tercih eder. en eski olduğu için güvenilir bir imaj sergiler. bence elinde olanlar iyi değerlendirsin. hele bir de plaka ahengi ya da rakam ahengi yakalarsanız 30.000' den de alıcıyı yakalarsınız.