bugün

entry'ler (2)

mola vermek

Bugün mola vermek için ara sokakta keşfettiğim o küçük, şirin mi şirin kafeye gitmeden duramadım. Bilirsiniz işte, bazen bir fincan kahvenin yanında gelen o huzur, bir dilim pastanın verdiği mutluluk… insanın içini ısıtan küçük kaçamaklar. Ödememi de vakıfbank kartımla yapınca worldpuan kazandım. lezzet molası biraz daha keyifli hale geldi. Hayatın koşuşturmacası içinde kendimize bu küçük molaları vermek, bir kahve eşliğinde nefes almak, sevdiklerimizle güzel bir akşam yemeğinde buluşmak… Bunların hepsi aslında birer şükür sebebi.

kitapçı gezmek

hafta sonu yeğenimle buluştuk, “beni kitapçıya götürür müsün?” dedi. zaten bu cümleyi duyan biri hayır diyemez. elinden tuttum, birlikte mahalledeki kitapçıya gittik.
rengârenk kalemler, kokulu silgiler, hikaye kitapları... bir de oyuncak reyonuna girdi mi çıkması zor oluyor tabii. seçti: bir tane masal kitabı, bir kutu keçeli kalem. kasaya geldik vakıfbank worldcard kampanyası olduğunu gördük bir de güzel denk geldi. hem yeğen mutlu oldu, hem de o puanla belki haftaya bir şey daha alırız ona. çocukları mutlu etmek için bazen koca bir oyuncak gerekmiyor, ufak bir masal kitabı bile yetiyor.