bugün
- 19 yıllık karısı erkek çıktı12
- suriyede konsere saldırı15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi21
- allahı kim yarattı25
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi10
- green flag sözlük erkekleri14
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu10
- uludağ sözlük dini hikayeler10
- kahverengi ile mavinin uyumu9
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları14
- istanbul'un fethi13
- abdülhamit'in kıbrısı ingilizlere savaşsız vermesi8
- red flag9
- bir kız için kendini feda etmek12
- türk soyu ve arap soyu birdir20
- green flag16
- kola içmenin haram olması8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- deccal'in ortaya çıkması8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası14
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir8
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü8
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi13
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi12
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız11
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- ateistler insan değildir15
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- yazın ferahlatan içecekler14
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8

entry'ler (4)
bazen sadece martı sesi, hafif bir esinti ve deniz kokusu yetiyor mutlu olmaya. geçen gün karaköy tarafındaydım, hava mis gibiydi. yürümektense “neden denizden gitmiyorum?” dedim, dolmuşa atladım. galataport’tan binip boğaza karşı şöyle bir süzülmek… insanın içi açılıyor resmen. bir de mastercard'la binenlere indirim varmış, onu da orada öğrendim vakıfbank kartımla ödedim hemen güzel denk geldi. bazen şehrin en iyi manzarası, en ucuz terapisi oluyor.
tekne tatilini bir kez yapan bir daha normal otele kolay kolay adapte olamıyor. sabah uyandığında denizdesin, öğlen başka bir koydasın, akşamüstü güneş batarken sessizlik... geçen yaz arkadaş grubuyla küçük bir yelkenli kiralamıştık, hala anlatıp gülüyoruz. hem huzur hem özgürlük. bu yıl yine benzer bir plan yapalım dedik, viravira.co’ya bakarken vakıfbank kartlarına özel bir indirim olduğunu fark ettim. erken rezervasyonla birleşince gayet makul fiyatlara geliyor. düşünen varsa bir göz atsın derim. deniz, güneş, sessizlik… insana iyi geliyor gerçekten.
Bugün mola vermek için ara sokakta keşfettiğim o küçük, şirin mi şirin kafeye gitmeden duramadım. Bilirsiniz işte, bazen bir fincan kahvenin yanında gelen o huzur, bir dilim pastanın verdiği mutluluk… insanın içini ısıtan küçük kaçamaklar. Ödememi de vakıfbank kartımla yapınca worldpuan kazandım. lezzet molası biraz daha keyifli hale geldi. Hayatın koşuşturmacası içinde kendimize bu küçük molaları vermek, bir kahve eşliğinde nefes almak, sevdiklerimizle güzel bir akşam yemeğinde buluşmak… Bunların hepsi aslında birer şükür sebebi.
hafta sonu yeğenimle buluştuk, “beni kitapçıya götürür müsün?” dedi. zaten bu cümleyi duyan biri hayır diyemez. elinden tuttum, birlikte mahalledeki kitapçıya gittik.
rengârenk kalemler, kokulu silgiler, hikaye kitapları... bir de oyuncak reyonuna girdi mi çıkması zor oluyor tabii. seçti: bir tane masal kitabı, bir kutu keçeli kalem. kasaya geldik vakıfbank worldcard kampanyası olduğunu gördük bir de güzel denk geldi. hem yeğen mutlu oldu, hem de o puanla belki haftaya bir şey daha alırız ona. çocukları mutlu etmek için bazen koca bir oyuncak gerekmiyor, ufak bir masal kitabı bile yetiyor.
rengârenk kalemler, kokulu silgiler, hikaye kitapları... bir de oyuncak reyonuna girdi mi çıkması zor oluyor tabii. seçti: bir tane masal kitabı, bir kutu keçeli kalem. kasaya geldik vakıfbank worldcard kampanyası olduğunu gördük bir de güzel denk geldi. hem yeğen mutlu oldu, hem de o puanla belki haftaya bir şey daha alırız ona. çocukları mutlu etmek için bazen koca bir oyuncak gerekmiyor, ufak bir masal kitabı bile yetiyor.