bugün

entry'ler (236)

emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz

CHP döneminde bu durum gerçekten yaşanmış olup, halktan toplanan deprem vergileri ile kamu çalışanları'nın maaşları ödenmiştir, bunuda bizzat Bülent ecevit kendisi açıklamıştır, sol cenah sevinmesin bu duruma yani, Allah bu memleketi CHP 'nin ve sol tandanslı partilerin iktidarından korusun diyorum.

evrim

Ruh diye birşey yokmuş, hadi oradan, bunun en büyük kanıtı aşktır. Ondan insanlar aşk acısı çekip kendilerini antidepresanlara bağlıyorlar... Evrim diye birşey yok olum öncelikle bunu bilin ve bunun insanın 3 boyutlu dünya algısı ile tanrıyı metafizik kuralların içine dahil edemediği için uydurduğu sadece insanoğlu için geçerli olan teori olduğunu varsayın, Bakın hala teori diyorum çünkü bilim çerçevesinde'dede evrim bu şekilde kabül ediliyor. Ulan cansız atomların bir takım reaksiyonlar geçirerek, nasıl bir süreçten geçtikleri ve nasıl canlı birer varlığa can verdikleri hala bilinmiyor gelmiş haspam burada evrim kasıyor, arkadaşın evrim teoridir ve bütün dünyada da teori olarak kalmıştır, bilimsel gerçekliği olsa teori denmez aq.

pandela silik olsun kampanyası

La kim bilir kimin fakesi bu alagavat... işi, gücü Türk düşmanlığı bu ibnenin.

pandela

Kendisi bile kabül ediyor azılı bir Türk düşmanı gavat olduğunu artık gerisini siz hesap edin, muhtemelen yeni yetme z kuşağı bebesi , bunun ben şerefini sikiyim.

amerika nın helak olması

6 şubatta da biz helak olduk o zaman , dinle imanla alakası yok bu işin ve 4 milyon mülteciye bakan bir devlette gerçekleşti böylesine bir deprem ve dünyada eşi benzeri yok arka arkaya 7 küsüratlı deprem gördük, şimdi depremde ölenlerin ve Türk milletinin ne suçu vardı da böylesine korkunç bir deprem felaketi yaşadık, bilirsin frank seni severim ama mantık çerçevesinde düşünün biraz. Herşeyi dine, imana, batıla, imtihana, Allahın adaletine bağlamayın...

pandela

Fetöcü piçin tekidir, ayrıca Türk ve islam düşmanıdır, Türk savunma sanayisini küçük gören basite indirgeyen ve hedef alan entyler giriyor, galiba Yurtdışın da yaşayan, kesinlikle erkek olan, muhtemelen birisinin de fakesi olan zevattır.

uludağ sözlük ün kanayan yarası

Avratsızlıktır.

valla bu ümmet saraca ya hasret kaldı

Aktroller ağlıyor, ümmet etrafında dönüyor neredesin reis.

saraca

Zamanın da sözlüğün tüm otomotiv ve savunma sanayi içeriklerini üreten şimdilik unutulmuş, epey yakışıklı bulduğum aktroll yazardır.

saraca silsüpüroğlu

Yakışıklı bir şeydir, galiba sözlüğün savunma sanayi ve otomotiv içeriklerini üretiyordu. Adam yok oldu gitti.

Sözlükte örnek aldığım tek insandı, tanım giriyordu adam resmen la.

saraca nın sözlüğü küçültmesi

Saraca' nın galiba kendisine yanlışlıkla silik atması ile olmuş, tek tanım giren yazarda kendisiymiş zaten , tüm savunma sanayi ve otomotiv içerikleri sözlükten gitmiş diyorlar.
Şimdi sözlüğe gelsem o tanımları girmem 2 yılı bulur dedi bana... Büyük üstat inşallah gelirde tekrar tanımlara devam eder.

Erecto ağlıyor hergün nerede bu diye, neredesin be reis senin aktroll başlıklarını bile özler olduk, Daha muhteşem yakışıklı fotolarını saymadım bile.

Neredesin reis, sözlüğe dön artık, sensiz çekilmiyor bu derya.

galatlar nerede sorunsalı

Amını, yayını, siktiklerim, şurada iki beyin fırtınası yapalım diyoruz, böylesine semitik bir konuyu bile espri malzemesi haline getirebililiyorsunuz.

galatlar nerede sorunsalı

Zamanında Ankara'yı, Yozgat'ı kurmuş olan, bu batı Avrupa kökenli savaşçı millete ne oldu, hala içimizdeler mi yoksa tamamen yok mu oldular, ülkemin birçok coğrafyasında kızıl saçlı bayanlar ve erkekler görüyorum bu gen Anadolu ya keltler ile mi geldi, yoksa keltler tamamen asimilemi oldular. Şaka maka zamanın da Ankara kalesini yapmış adamlar olum, nerede bu millet nerede eski kelt kızları, valla biz bu barbarları özledik.

yerli motorlu kirpi 2 ve vuran ttza teslimatı

Allah Erdoğandan razı olsun, memleketin savunma sanayisini nereden devralıp nereye getirdi helal olsun...

kuzey Amerika’da yaşıyorsun ve sözlükte takılıyorsun, o zaman sen orada mutlu değilsin be kardeşim, tamam o zaman oradan algı yönetimi kasmayın sikerim belanızı fetöcü ibneler sizi.

Milletin cinsiyetinden sanane, hadi oğlanım diyelim bana mı hallenecen yarrağımın kırma kolu.

Kardeş ülkemizde yerli bir ttza motoru'nun üretilmesi seni nasıl rahatsız ediyorsa, benide aynı şekilde sevindiriyor, yok ben arnavutum, yok ben wiking torunuyum siktirgit o zaman kuzey avrupada yaşa yarrağım, bende türk oğlu türk'üm.