bugün

entry'ler (4)

21 şubat 2023 ekşi sözlük erişim engeli

Yerinde bir karar olmuştur bu adlandırmayıda ben yapıyorum kimse unutmasın "türkiyenin deepwebidir". tüm Karanlık işler uyuşturucu ticaretleri yada aklınıza gelecek herşey burdan programlanıyor. devletimizin bunun farkına varması güzel. "Türkiyenin Deepwebi"

ekşi sözlük

Yerinde bir karar olmuştur bu adlandırmayıda ben yapıyorum kimse unutmasın "türkiyenin deepwebidir". tüm Karanlık işler uyuşturucu ticaretleri yada aklınıza gelecek herşey burdan programlanıyor. devletimizin bunun farkına varması güzel. "Türkiyenin Deepwebi"

ekşi sözlük

yerinde bir karar olmuştur bu adlandırmayıda ben yapıyorum kimse unutmasın "Türkiyenin Deepwebidir". tüm karanlık işler uyuşturucu ticaretleri yada aklınıza gelecek herşey burdan programlanıyor. devletimizin bunun farkına varması güzel. "Türkiyenin Deepwebi"

ekşi kapanınca ekşicilerin uludağ a sığınması

Yerinde bir karar olmuştur Bu adlandırmayıda ben yapıyorum kimse unutmasın "Türkiyenin Deepwebidir". Tüm aaranlık işler uyuşturucu ticaretleri yada aklınıza gelcek herşey burdan programlanıyor. Devletimizin bunun farkına varması güzel.