bugün

rivayete göre iyi bir cocuk olanların ormanda gördügü küçük mavi yaratıklar...
alenen komünizm propagandası yapan çizgi film.
hala izlediğim çizgi film.
eskiden sevdiği ama sol bölüm yüzünden gına gelen kahramanlar.
hepsi gizli eşcinsel olan yaratıkların maceralarını anlatan çizgi film.eşcinseldirler çünkü; köyde 1 kız 100 küsür abaza ve bir bebek vardır. bu 100 küsür abazanın hiçbiri kıza asılmamaktadır. fakat aynı zamanda sevgi doludurlar. bir de bebek vardır ortada nerden geldiği belli olmayan. herkes bebeğe karşıda sevgi doludur. ama kıza karşı kimse bişey hissetmez. halbuki kız hergün giyer minisini salına salına, yana yana köyün içinde dolaşır, bi allahın kulu laf bile atmaz. kimse genç kızlığını yaşatamamıştır şirineye. zamanla şirinede sıkı bir mastürbatör olmuş, erkeklere olan ihtiyacını kendi kendine gidermiştir. şirin ırkının son bulma sebebi üreme ve dolayısıyla çoğalma eylemini yerine getirememiş olmalarıdır. bazı araştırmacılar bebeğin gargamelden olduğunu, şirineye anca onun kayabilceğini söylesede bu asla kanıtlanamamıştır.
ne eşcinsel, ne hadım, ne de aseksüel olan yaratıkcıklardır. hepsi de taş gibi erkektir.
yalnızca köyün iyiliği için şirine'ye karşı duygularını evlerinde yalnızken ortaya çıkarırlar. siz niye evlerin tavanı mantar şeklinde, ortaya geldikçe yükseldiğini zannediyorsunuz. elinizden geliyorsa, siz evinizin tavanını o şekle getirin.*
kominist bir yapiya sahip köyde yasayan cüceler !
(bkz: uslu cocuk oldum hala goremedim şu şirinleri gitti)
küçük, mavi komünistler*
gargamel ile olan ilişkileri ele alındığında, kemalettin tuğcu romanı kahramanları tadında yaratıklardır şirinler.
çocukken tüm saf duygularımı sömüren; ''eğer uslu bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz!'' sözüyle beni yapmak istediğim tüm yaramazlıklardan ve dolayısıyla alacağım keyiften mahrum bırakan; annemle her pazara çıkışımızda tezgahlarda salak salak şirin çileği aramama neden olan; gargamel isimli bir düşmanım olduğuna düşüncesini beynime kazıyan; ''iyiler her zaman kazanır'' mesajını vererek aslında dünyanın en okkalı yalanını atan bir çizgifilm.
S.M.U.R.F bir yandan şirinler anlamı taşırken öbür yandan "socialist movement under red father " şeklinde yorumlanabilicek isme sahip çizgi dizi.
şirin baba ile cemaat halinde cumaya gittiği söylenen köylü cinler. şirine her zaman merak uyandıran fönlü saçlarıyla o böğürtlen senin, bu su kenarı benim gezerken, gargamel, ne ister bu küçük sevimli şeylerden diye hep hayıflandığımız, izlerkende neden izliyorum ben bunu gidip körfez savaşının özetini falan mı izlesek diye sorduğumuz apolitik yılların en güzel anılarından sadece biri.

- "hey! şirine, nasılsın güzelim? ev boş bize gidelim mi? otururuz biraz! " * hiç denilmemiştir, ahlaklı yetiştik sayesinde.
bazı ülkelerde komunizme özendiriyor diye yasaklanan şirin dede örgülü gibi sonradan giren tipler olunca bozulmus olan cizgi film.
"Er şirinler gay mi? Yoksa hepsi şirine'ye mi kayıyor? Yoksa... Yoksa Şirine erunzbu mu?" diye acıklı, yeşilçamvari bir monoloğa girmemin nedeni olan çizgi film.
(bkz: gıcıklar)
cokta şirin olduklarına inanmadıgım sik kadar yaratıklar.
şirin baba nın karısı olmadığına göre bütün şirinler nereden olmuş sorusunun cevabı leylekler olan, babaya kızıldığı zaman suratına gargamel demeye yol açan mutlu mesut tiplerin geçim derdi yaşam mücadelesidir.
her annemlerle pikniğe gidişimde ormanın derinliklerinde aradığım küçük mavi yaratıklar. sırf onları görebilmek için uslu bir çocuk olmuştum.*
(bkz: sirinler in cogalma yollari/@aksak tirtil)
(bkz: mavi)
şirineden bir replik :
-şirinle beni şirin baba
o şirinlerin anası nerdedir..şirine follofoş mudur..şirineyle güçlü sadece arkadaşlar mı..şakacı şirin gerizekalı mıdır..güzel şirin miydi ne aynalı şirin de olabilir tabi belli bir cinsiyeti var mıdır..şeklinde kafa karan aralarında en çok gargamel babayı sevdiğim çizgi dizidir kendileri.
küçükken her izlediğimde gerçek olmalarını dilediğim çizgi kahramanları.
yıllardır sırf onları görebilmek için iyi bir çocuk olduğum efsane çizgi film.
güncel Önemli Başlıklar