zerg 

kapat
  1. starcraft adli oyunun en illet irki. ifrit eder adami. bir de mide bulandirir boyle vicik vicik. gegirir gibi ses cikariyorlar.
    #71890 (laz pacino, 17.02.2006 14:28)
  2. yerin dibine batasıca yaratıklardır.*
    #746335 (tankut kabza, 17.10.2006 00:50)
  3. en ufak birimi zergling olan yumurtada yetişip medic tavalarında pişen kendi kendilerini iyileştirebilen bir starcraft ırkıdır.
    #746342 (tankut kabza, 17.10.2006 00:52)
  4. zerglerin genel özelliği çabuk üremeleridir. zira ana binaları olan hatchery sadece 300 mineral ister. bunun yanında, eğer yeterli larva var ise 1 hatcheryden aynı anda 3 ünite basılabilir. önemli özelliklerinden birisi de binalarıda dahil olmak üzere yavaş yavaş kaybettikleri hitpointlerini geri kazanabilmeleridir. protossların shieldine göre biraz yavaş dolsa da işe yarar bir özelliktir. zerg işçileri olan dronelar kendilerini zerg binalarına dönüştürürler. üniteleri sırasıyla drone, zergling, overlord, hydralisk, mutalisk, scourge, queen, defiler ve ultralisktir. mutaliskler devourer aspect ya da guardian aspecte, hydraliskler ise lurkera dönüşebilir. ayrıca queenin spawn broodling özelliği ile organik bir üniteden 2 adet broodling yaratılır. queenin infest ederek zerglere çevirdiği infested terran command centerdan ise infested terranlar üretilebilir.
    #1156684 (jkofte, 15.01.2007 05:01)

© 2008 - uludağ sözlük

zerg başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zerg ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zerg nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» physiologic autogynephilia » luthien » fight club » disprozodi » d n » the dead boys » divide et imperium » turbanli » huzur » omer toprak » gunu gecirmek » kitap okumayanlardan sabun yapmak » londra » harlem de siyahilerle rap yapmak » sevgilinin hasta olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un en guzel semti » graffiti » almanca » andrejoni » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » disco inferno » sesli dusunuyorum ben » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » power fm » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » ota boka anket demek » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » bir kalemde silmek » filmleri hayata uyarlamak