starcraft 

/ 2
kapat
  1. 1997 blizzard yapımı gelmis gecmis en iyi real time strategy oyunu.
    (Jusenas, 16.02.2006 13:02)
  2. senelerce omrumu curutmus bilgisayar oyun. starcraft icin sarfettigim enerjiyi iletisim dunyasina harcasaydim simdi ben de bir vodafone'dum. peeh.
    (laz pacino, 17.02.2006 14:47)
  3. protos,zerg,terran. hangisinin güçlü olduğuna dair tartışmalar wardır.
    (armi, 17.02.2006 16:15)
  4. Türlerin güc dengesinin ayari, detaylarin cekiciligi ve bagimli yapici özelligiyle Blizzard'in asmis oldugunun ispati. bir digeri icin (bkz: warcraft)
    (aftermath, 10.03.2006 20:15)
  5. hala bıkmadan oynanabilen blizzard klasiği.
    (i m from absürdistan, 25.03.2006 15:57)
  6. dünya oyun devi blizzard'ın çıkarttığı 3 mükemmel oyundan biridir. yapım sırasına göre en son çıkan starcraft diğer ikisi ile birlikte dünyada en çok oynanan 3 oyundan biridir. diğerleri için;
    (bkz: warcraft) ve (bkz: diablo).

ayrıca starcraft dünya tarihinde en çok ödül alıp yapım senesinden bugüne hala en çok satılanlar listesinde yeni versiyonu olmadan kalabilmiş yegane oyundur.

rts oyunların sonudur. hatta tek temsilcisidir. age of empires gibi 3-7 yaş arası zeka geliştirici oyunları rts'den saymayanların oyunudur.

bu arada es geçilemeyecek bir yönü de konusudur. iddia ediyorum ki yeryüzünde olay yaratan star wars'dan çok daha sağlam ve düşünülmüş bir konuya sahiptir.
    (antipatik oldum anne, 08.04.2006 14:00)
  7. üzerine 4 kitap yazılan ama Türkiye'de bu kitapların orjinallerini bile bulamadığım gelmiş geçmiş en iyi rts.
    (brksbc, 05.05.2006 17:19)
  8. modern satranç..akıllara zarar strategy..200 ve üstü apm'li oyuncular icin inanılmaz keyifli bir heyecan..battle net'in vazgeçilmezi..

zamanında sanane medic ve sylveria'da deliler gibi oynanan oyun..
    (halbarad, 14.05.2006 20:09)
  9. tüm zamanlarin en iyi gercek zamanli strateji oyunu. ikincisini beklemeye devam ediyorum, ama birincisinden kötü olmasindan korkuyorum.
    (aftermath, 04.06.2006 02:32)
  10. LAN partilerin vazgecilmezi olan oyundur.O gece zergling rush yiyen bir oyuncu için uykusuz hale gelmistir
    (Az laf cok seks, 29.07.2006 01:33)
  11. cok uzun zamanlarımı alan stratejı parcalayan cok keyıflı cok zevklı oyun
    protoss larda buldugum karızmayı ve vatanseverlıgı baska hıc bı oyunda gormedım hala da tadı damagımdadır.
    butun bır yazımı almıstı oyun ama degmıstı networkten saatlerce ınsanı delırtebılır hala da keyıflı oynanır.
    (broadcastonwax, 29.07.2006 01:35)
  12. internet cafe oyunlarında halflife ve counter strikeden önce olmazsa olmaz oyunuydu. "ilk beş dakika rush yok!!" nükleer atan ipnedir, götverendir!!" gibi sloganların bilgisayardan bilgisayara atıldığı, internet kafenin yerine ve özelliğine göre deparların atıldığı,uğruna otobüs kapılarına sıkılaşılan, ingilizce öğretmenine artistlik yapılan oyundur.

ayrıca (bkz: show me the money)
    (tankut kabza, 01.08.2006 02:35)
  13. Korenin milli oyunu öyleki Clanlar arasi transferlerde yüzbinlerce dolar donmekte.Türkiyede cep telefonu yiyecek içecek vs reklamlarında nasil ünlü futbocular şarkicilar yer aliyorsa kore'de ünlü starcraft oyunculari (progamerlar) yer alir.Dünyaya progamer,semipro kavramlarini büyük ölçüde yayan mükemmel oyun.Çıkalı seneler olmasina karşi internet üzerinden en çok oynanan oyunlardan biri.Türkiyedede azda olsa semipro adayi olabilcek yetide oyuncular bulunmakta..Kimse bilmesede Türk starcraft milli takımı yabanci milli takimlarla maçlar yapip başarilara imza atmaktadir.
    (masterdrummer, 25.08.2006 18:15)
  14. Blizzard Entertainment tarafından war craft tan sonra yapılmış bir strateji oyunudur. zamanında az gürültü koparmamıstır.age of empire yi tahtından etmiş ırklar arası dengesiyle oynanabilirliği tavan yaptırmış bir şahaserdir.
    oyunda zerg, terran ve protoss ırklarından birini seçip uzay denen sonsuzluğa hakimiyet kurmaya çalışıyorsunuz.bölüm arası videolarıda en az oyun kadar güzeldir bu arada..
    (amd, 29.09.2006 10:27)
  15. koca bir zergling denizi içinde kalmış siege tank gibi hissettiren oyun. (bkz: observerın olayım)
    (tankut kabza, 17.10.2006 00:47)
  16. vakti zamanında deli gibi oynanan,scv good to go sir cümlesi mekanik bir şekilde zaman zaman beyinde yankılanan, kendini özlettiren harika oyun. şifreleri de şöyleydi sanırım:
    black sheep wall (haritayı aydınlatmak için)
    power overwhelming (ölümsüzlük gibi bişi)
    food for thought (mineral cart curt arttıran)
    something for nothing (bunu hatırlayamadım)
    there is no cow level (bu leveli oynayarak gececek kadar inek değilim, sen bi zahmet ekrana victory yazıver işimize gücümüze bakalım) *
    (marjinal fayda, 31.10.2006 10:46)
  17. odtü de bir zamanlar guruplar halinde oynanan elektrik labının sabaha kadar açık olmasının tek sebebi olarak gördüğum oynanası oyun. öyle ilk oynayışta dşmanı yenebileceğiniz cinsten bir oun olmadığından da kastıran multiplayer versiyonu manyak zevkli va battlenet üzerinden online oynanabilen manyak oyun.
    (necromancer, 01.11.2006 16:42)
  18. (bkz: starcraft) bu başlıkta daha çok entry var sanki, ortak bir paydada buluşalım arkadaslar..
    (marjinal fayda, 01.11.2006 16:43)
  19. Starcraft oyununa başlık açmak isterken yanlışlıkla Star Craft adlı birşeye başlık açmış olan yazarın açtığı başlık. (bkz: starcraft)

edit: başlık düzeltilmiş, yazdığım entry de bana kapak olmuş. olur öyle...
    (cettox, 01.11.2006 17:00 ~ 27.04.2008 00:08)
  20. rts lerdeki rush olayının en etkin ve en zevkli bir şekilde uygulanabildiği, mükemmel oyun. (bkz: Blizzard dan babam cıksa yerim)
    (cettox, 01.11.2006 17:20)
  21. zerg ırkıyla full upgrade'li 9 ordu hydraliks yapınca 15 dakika içerisinde haritadan bütün düşmanları silebileceğiniz, böcek fobim olmasına rağmen* zerg'lere sempati duyduğum, multiplayer oynanan oyunlar arasında efsane haline gelmiş, dünyanın gelmiş geçmiş en zevkli ve mükemmel strateji oyunu. (hydralikslerin yanına observatory koymazsanız dark templer'lar mekanı kan gölüne çevirebilir)
    (tabuttamenemenyapanimam, 12.11.2006 04:17)
  22. üzerinize salınan full upgradeli 9 ordu hydraliskin terran ile marine-medic-siege tank, protoss ile zealot-reaver-high tamplar, zerg ile ise bir defiler, 12 zergling(defilerin enerjisini doldurmak için) ve bir iki ordu hydralisk ile çok az zaiyatla ortadan kaldırılabileceği oyun.
    (jkofte, 14.01.2007 22:49 ~ 22:51)
  23. 1.14 yaması ile çaktırmadan deep blue'yu bilgisayarıma kurduğundan şüphelendiğim oyun. bu nasıl yapay zeka kardeşim? siege tank+valkyrie kombinasyonuna karambol yaratıp plague yediren, mass battlecruiser'ı mass scourge ile karşılayan, iki bilgisayar varken medic+hydralisk yapabilen, detector gördüğü yerde optical flare'i basan, emp ve defansive matrix'i tam yerinde kullanan, carrier'lara halisülasyon çakıp base'e recall'layan sapık bir şey olmuş bu ya. bi ara sanki kuzen ile oynuyormuşum gibi hissettim vallaha. o da ekran kesip ben neye gidersem onun antisini yapıp yenerdi. hey gidi günler hey.
    (qsefthuko, 23.01.2007 21:01)
  24. bugüne kadar satranç ile karşılaştırılmış ilk ve tek bilgisayar oyunu. bir çoğuna göre gelmiş geçmiş en iyi rts'dir. ırklar arasında muhteşem bir denge barındırır. 1997 den beri oynanan ve onca yıldır oynanmasına rağmen hala hakkında 'şunu yaparsan kazanırsın' şeklinde bir cümle kurdurtmayan , bir oyundan çok yaşam tarzı haline gelmiş sosyal yasam düşmanı.
    (Stormbringer, 26.01.2007 23:51 ~ 27.01.2007 14:14)
  25. blizzard korkusundan dolayı starcraft2 yi çıkartamamaktadır. daha iyisini yapamayacaklarından korkuyolar gibime geliyo.. yoksa bu kadar uzarmı yaww.
    (JackTheRipper, 23.02.2007 23:17)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » igde kokulum » oblivion » gta san andreas » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » international football association board » alem got olmus gotlerde mudur » mine buyuka » gulyuzunde goreli » egypt central » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » biometrik resim » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » bana soz ver » daha iyi olmaz miydi » universiteler sosyal forumu » 1851 » gelen teklifleri degerlendirecegim diyen futbolcu » hos geldiniz » dikembe mutombo » devils advocate » esekli ninni » alternatif klip hareketleri » cunt bloody cunt » hayalleri ertelemek » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » elizabeth i » baba sevgisizligi » nevrotik sayiklamalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa