bugün
- gecenin şarkısı9
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
güven meselesini halledebilirseniz ve maddi yönden zorlanmıyorsanız her türlü gider.
uzaklık için mesafenin gerekli olmadığını öğrenmekle başlayın. yakınken de uzak olabilir, bokunu çıkartmadan mutlu mesut geçinebilirsiniz mesela... ama arada birkaç ya da birçok şehir varsa uzakken de yakın olabilirsiniz, sevgiyle doğru orantılı neticede.
hayret şeyler bunlar. büyük saçmalık .bi de aldatılıyolar fakında değiller.
işiniz olup mesaj atamadığınız zaman "mesaj attım ama gelmedi galiba?" gibi yalanlar atmayın. hatta cümlenin sonuna soru işareti koymayın. artık avea bile her yerde çekiyor lan. kimi kandırıyorsunuz.
güveneceksin hacı. güvenmezsen bırak ilişkiyi yürütmeyi nefes dahi alamazsın.
yıpratır hemde öyle böyle değil kavuşamadan ayrılırsın.
- güvenin güvendirin.
- mesajlaşmayın günde 24 saat konuşun ama mesajlaşmayın.
- gerektiği zaman küçükte olsa yalan söyleyin, ya da gizlenecekse gizleyin. Çünkü anlatamayacaksınız derdinizi.
- çok takmayın kafanıza olanları geçecektir gerçekten fark etmeden geçecektir ne olduysa.
- kavga olacaktır illa ama doğaldır arada sıkılıyor insan.
- isteklerine olumlu cevap verin aynı şey başınıza gelecektir çünkü.
- her buluşmanızda ona mektup yazın. Ki okusun sizin onu sevdiğinizi tekrar tekrar anlasın akıldan çıkmasın.
- anlayış gösterin, anlayış göstersin.
- alttan almayı bilin
- eğer bu süreci atlatırsanız ilişkinizin değerinin nasıl arttığını anlayacaksınız o yüzden ayrılmayın zorlayın çok zorlayın. Fedakarlık gerekir bu gibi durumlarda. Fedakarlıktan kaçınmayın.
- mesajlaşmayın günde 24 saat konuşun ama mesajlaşmayın.
- gerektiği zaman küçükte olsa yalan söyleyin, ya da gizlenecekse gizleyin. Çünkü anlatamayacaksınız derdinizi.
- çok takmayın kafanıza olanları geçecektir gerçekten fark etmeden geçecektir ne olduysa.
- kavga olacaktır illa ama doğaldır arada sıkılıyor insan.
- isteklerine olumlu cevap verin aynı şey başınıza gelecektir çünkü.
- her buluşmanızda ona mektup yazın. Ki okusun sizin onu sevdiğinizi tekrar tekrar anlasın akıldan çıkmasın.
- anlayış gösterin, anlayış göstersin.
- alttan almayı bilin
- eğer bu süreci atlatırsanız ilişkinizin değerinin nasıl arttığını anlayacaksınız o yüzden ayrılmayın zorlayın çok zorlayın. Fedakarlık gerekir bu gibi durumlarda. Fedakarlıktan kaçınmayın.
ilk hafta heyacandan durulmayan, ikinci hafta para toplanıp üçüncü hafta sevgili yanına gidilen ve üç aydan sonra gidip gelmeyi azaltılıp hafif sıkılma durumlarının başlaması demektir.
(bkz: olmaz o iş)
başlama güzel kardeşim başlama dedik ama sen yine başladın dimi? aferin sana. o zaman canın yanacak. özleyeceksin. etrafında elele gözgöze gördüğün bütün çiftlerin ağzının ortasına vurup ayırmak isteyeceksin. bekleyeceksin, bekleyeceksin, bekleyeceksin. sonra tam herşeyi ayarlamış buluşma gününüz kesinleşmişken hoop bi aksilik çıkacak planlar iptal olup ileri bi tarihe ertelenecek. olsun yaa nasıl olsa öteki hafta görüşücez derken bi bakmışsın öteki hafta öteki ay oluvermiş. sen öyle otur, telefondan, internetten medet ummaya devam et. ee biz sana söyledik ama başlama diye..
Baslama!
Birak oldugu yerde kalsin.
Birak oldugu yerde kalsin.
en rahat ilişkidir. vay hediye alcam, aman buluşmak için ne giysem, saçımı nasıl yapsam dertlerinin olmadığı bir ilişkidir bu ne güzel. en sevdiğimden.
insanı mutlu etmek yerine mutsuz eden ilişkidir. Hiç başlanmaması makuldur.
genelde face, msn ve cep telefonu üzerinden yürüyen ilişkidir. taraflar o kadar çirkindir ki çevrelerindeki kimse onlarla çıkmak istemez; sonuçta teknolojinin de yardımıyla etrafta benim de bir sevgilim var diye dolaşırsın. bu bağlamda aslında yüzüne bakılacak biri olduğunu kanıtlamana yardım edecek ilişki türüdür.
akıllara namık kemal'in bir fıkrasını getirendir;
namık, kimin siki uzun yarışmasına başvurmuş ve kabul edilmiş. yazışmalar tarih filan derken prosedürler gerçekleştirilmiş.
neyse yarışma günü gelmiş çatmış. rakipler alman, ingiliz, arap favori.
neyse almanı ölçüyorlar; 25 santim.
ingilizi ölçüyorlar; 27 santim
arapı ölçüyorlar; 37 santim.
e tabi sıra namığa geliyor. anons yapıyorlar ama namık piyasada yok. bakıyorlar ki yarışmaya gelmemiş yarışmadan çıkarmayı düşünüyorlar. artık son saniyler, son anonslar..
o arada cam kırılıyor ve içeri bir yarrak giriyor.
o ne???
ucunda bir not;
''mecidiyeköydeyim, trafik var geliyorum''
namık, kimin siki uzun yarışmasına başvurmuş ve kabul edilmiş. yazışmalar tarih filan derken prosedürler gerçekleştirilmiş.
neyse yarışma günü gelmiş çatmış. rakipler alman, ingiliz, arap favori.
neyse almanı ölçüyorlar; 25 santim.
ingilizi ölçüyorlar; 27 santim
arapı ölçüyorlar; 37 santim.
e tabi sıra namığa geliyor. anons yapıyorlar ama namık piyasada yok. bakıyorlar ki yarışmaya gelmemiş yarışmadan çıkarmayı düşünüyorlar. artık son saniyler, son anonslar..
o arada cam kırılıyor ve içeri bir yarrak giriyor.
o ne???
ucunda bir not;
''mecidiyeköydeyim, trafik var geliyorum''
Hayatınızın en önemli anlarını soluk soluğa paylaşamadığınız ilişki türü, sonuç olarak ben de isterim elbet uzun sürsün aşırı mutlu olun ama günün birinde aynı şehirlere düşemeyeceksiniz hiç gönlünüzü eskitmeyin.(olmadı).
insanlar soluğunu duyacak kadar yakındaki adamla yapamıyor sen neyine güveniyorsun sorusu eşliğinde başlamadan bitir denilir.
yazıktır yapmayın etmeyin. bir tek Allah vardır ki göz görmeyince gönül katlanır.
tam olimpik havuzda gidip 2 saat yüzün bünyeye çok daha faydalı bir eylem yapmış olursunuz.
tanım: çoğunlukla iki tarafa da stresten başka bi' artısı olmayan ilişki türü.
istisnalar kaideyi bozamıyor ne yazık ki.
tanım: çoğunlukla iki tarafa da stresten başka bi' artısı olmayan ilişki türü.
istisnalar kaideyi bozamıyor ne yazık ki.
"aşkı mesafeler değil şüphe bitirir" sözünün hayata geçebileceği ilişki türü.
Yeni nesil akıllı telefon al ama iki tane biri sana biri sevgiline. Her an paylaşmak istediği şeyler olur.
hulan ne denir ki, rahat batıyorsa size başlayın.
çok uzaklaşmadan dönün.
götünüz yemiyorsa başlamayın hatta hiç başlamayın.
taraflardan biri ya da ikisi tarafından aşka ve tek eşliliğe aşırı bir önem verilmiyorsa hiç başlanmaması gereken ilişkidir. engeli çoktur, şüphelere açıktır ve yıpratır. sonsuz bir güven gerektirir, gerçek aşıklar içindir.
insan aşkı yer-yöne göre seçemez kalbinin ve beyninin uyumuna göre seçer bunu da mesafeler kısıtlayamaz çünkü dibinizdeki bir insanı hiçbir özelliğini beğenmeden sırf dibinizde diye sevemezsiniz.
insan aşkı yer-yöne göre seçemez kalbinin ve beyninin uyumuna göre seçer bunu da mesafeler kısıtlayamaz çünkü dibinizdeki bir insanı hiçbir özelliğini beğenmeden sırf dibinizde diye sevemezsiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar