yasar gaga 

kapat
  1. sezen aksu nun vokalistlerinden birisi idi. sezen aksu ile "bile bile" sarkisinda düet yapmiştir. daha sonradan kaset çıkarmıştır fakat pek tutulmamiştir.
    lakin yüzü sezen aksuya çok benzemektedir erkek olmasına karşın.
    (LocK, 25.06.2006 10:15)
  2. sezen aksunun fotografcisi, menajeri.......liste uzar gider...Sahi Yasar`in görevi nedir?
    Sezen Aksu ile hayranlari arasinda köprü pardon duvar görevi görmektedir.`
    (SARI ODALAR, 25.07.2006 23:34 ~ 28.07.2006 20:59)
  3. kendisi sezen aksu'nun erkeği gibidir, benzeri.
    (P.stranger, 05.09.2006 23:38)
  4. Sezen Aksu'nun vokalistiydi eskiden, en az Med Cezir kadar güzel bir albümü vardır Betanova diye. Neden sonra elini ayağını çekti müzikten, Sezen Aksu olmaya adadı kendini.
    (kIran kIrana, 05.10.2006 17:18)
  5. sezen aksu'nun menajerliğini yapan bir ara kaset çıkarmış zaattır kendisi.konser,stüdyo,album kapağı vs gibi işlerden sorumludur.eşcinseldir,ayrıca bulgar göçmenidir.

2003-2004 senelerinde baya bi takıldık kendisi ile.ben,yasar gaga,arkadasım ve çocuklar duymasın ekibinden bir kaç dost aksamları taksim/kraft barda hafif demlenir, mojo ve hayal kahvesi derken sabaha doğru bir ocakbaşında goralı yiyerek günü kapatırdık.benim bir arkadaşıma aşıktı kendisi.ortamda arkadaşımı sevgilisi gibi tanıtır,onu kıskandırmak için bazı salakça şeyler yapardı.mesela kraft'ın barmenle muhatap olmanız için olanak sağlayan taburesine oturur g.tünü elaleme gösterirdi.biz arkadaşımla kızlarla muhatap olduğumuz zaman bu gaga arkadasımı kıskanır,triplere girerdi anlamsız anlamsız.zaten totos bir siması vardı,mavi yada yesil hatırlamıyorum gözleri,beyaz-civciv sarısı modunda saçları parlak suratı ile ''top'' dediğimiz kıvamda harekeleri ile aramızda tesçilli bir eşcinsel olarak rol üstlenirdi.tabi arkadasım bir müddet sonra bunun hal ve hareketlerinden,millete bu benim kocamdır gibi absürt tanıtmalarından bunalan çocuk gaga'ya ''bak ben senin arkadaşınım,böyle davranırsan,kendine çeki düzen vermez isen bir daha muhabbetimiz olmaz'' diyerek efendi bir şekilde siktiri çekti anlayacağınız.
    bir müddet takılmadık.ara ara yasar gaga'nın arkadaşımın telini arayıp ''ahh uhhh,ohhh'' şeklinde sesler çıkararak sanırsam orgazm olduğuna şahit oldum.
    eşcinsel olması sorun teşkil etmiyordu iyi biri olması için.bizi sezen aksu'nun stüdyosuna mı davet etmedi (?) bize bkm'lerde v.i.p koltuklarda konser izleme seansları mı düzenlemedi (?) .
    yaşar gaga ile hafızamda kalan anılarım bunlar.şimdi ne yapar,ne eder,ne işle meşkul olur bilmem.
    (toplum dü$manı, 05.10.2006 20:17 ~ 20:31)
  6. bir şarkısında konuşalım sevişelim kırıştıralım diyen popçu.
    (lebronn, 07.10.2006 01:37 ~ 09.10.2006 05:56)
  7. değişik ses rengi ve yorumu ile dikkat çeken, gizli bahçe adlı şarkısı ve konuşalım adlı şarkısının klibiyle akıllarda yer eden, uzun süredir ortalıkta gözükmeyen popçu.
    (abberline, 16.02.2007 20:35)
  8. ilk çıkışını sezen aksu'nun kadın versiyounu olarak yapmıştı.
    (minti, 16.02.2007 20:38)
  9. bugün ali eyüboğlu'nun yazdığı ya da -müjdelediği mi desek- yazıya göre sezen aksu ile yollarını ayırmıştır.
    (kIran kIrana, 05.11.2007 16:08)
  10. gizli bahce adlı güzel sarkısı ile bir zamanların büyük sesidir.
    (MeLaNKoLiK, 05.11.2007 16:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fenerbahce icin cevrimdisi vakti » objebi » avuclarin kanamasi vakasi » senin yaptigini corumlu bile yapmaz » oh bebek » golcuk bjk » hayat koca bir hayal kirikligi » hefeweizen » kelimeler yetse » ukte doldururken dikkat edilecek hususlar » pencere caminin bugusu » doa » salakligin tarihi » eskisehir in tarihi eserleri » avea » askim coraplarin islandi mi geri gelsin kampanyasi » memur tipi hayat » tuzlu fistik » sahil mpg » hoslanilan kiza acilamamak » 132 » strategos » heavy metal » ozdemir asaf » yaratilis » jikase » seks » chevalier royale arche » vaudeville for vendetta a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa