yarrak afedersin 

kapat
  1. son derece saçma bir soruya verilecek en güzel cevaptır.

edit: cıvık babam afedersin.
    edit 2: alınmadık uleyn. mucuk babam afedersin.
    #3548447 (sessiz ve derinden, 17.06.2008 02:21 ~ 02:46)
  2. son derece saçma bir soruya sessiz ve derinden verilecek en kaliteli cevaptır. zira tarak marak ayıp oluyor afedersin.

edit: huleyn ne diye alındın hafiften ironi yaptık. anlamıyorsan ne diyeyim yarrak afedersin.
    #3548460 (dus pesinde dus pesime, 17.06.2008 02:29 ~ 02:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarrak afedersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarrak afedersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarrak afedersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarrak afedersin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» butona kopca demek » eskileri saklamayin » ikindi » kirac » derin ruh » kalem » adanali » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » papagan baligi » sabri bogday » scottie pippen » tukenecegiz » kafkasli » amee » ozgur ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hep bana rabbena » akilli bilgili kulturlu ulkucu » rachel de queiroz » pipi lakaplari » mininova » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » introduce a little anarchy » chp nin dini siyasete alet etmesi » duvar » terminator the sarah connor chronicles » ikea ya gitmek » avea ya acik mektup » bado » arka siradakiler » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler