yapma volkan yapma edu 

kapat
  1. fenerlilerin volkanla eduya bir haykırıs sekli.27 nisan 2008 galatasaray fenerbahce macinda ikisinin yaptıgı ortak calısmayla cimbom sampiyonluga bir adım daha yaklasmıstır.
    #3327622 (hiro nakamura, 27.04.2008 22:20 ~ 22:21)
  2. yapma dedikleri asisttir.
    #3327639 (siniir, 27.04.2008 22:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma volkan yapma edu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma volkan yapma edu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma volkan yapma edu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma volkan yapma edu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» belkis akkale » changeling » surucu kursu » iskender alin » denizbank » bir tikkynin namaz kilmasi » bazal metabolizma » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » bekir coskun » denizde karizmayi cizen hareketler » telepati » kafkasli » galat i his » guneysu » 16 kasim 2008 ales » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekcek » usuyorum oyleyse hava soguk » supernatural » fotospor » chopper » cenabet entry girmek » turk modernlesmesi » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » fotokritik » basarisizliga meydan okumak » adanaspor » gercek takim taraftarlari » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » atlas » tahta kola kasalari