yalova universitesi 

kapat
  1. bu yıl türkiye' de 9 ilde yapılması dü$ünülen üniversiteler arasında yer alan üniversite.
    #3410343 (realoqus, 17.05.2008 22:59)
  2. rektörü M. Niyazi ERUSLU'dur.
    #3941010 (arabaciarabayatasget, 09.09.2008 21:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalova universitesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalova universitesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalova universitesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalova universitesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» delikanlimuhendis » ben kimim » fatih terim vs jose mourinho » turk opusmesi » dumur olaylar » olum » kiso kurokava » gap » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » konusma diline gecen markalar » erkan ocakli » aboov ne dedii » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » citigroup » ai wars the awakening » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » serguzest » dap space center » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » kurt degil kurdistan dusmani olmak » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » bell cadisi » futbol asla sadece futbol degildir » israil » sihhat » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » opel astra cabrio » piknometre » minibus arkasi yazilari » fifa world cup 2006 » gripken buruna sokulan pecete » welcome to matrix » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » bossa » real » actua soccer 3