yalova sahitleri 

kapat
  1. yalova'nın il olması için yalandan şahitlik yapan o dönemki merkez kıraathanesi müşterilerinin sıfatı.

tansu çiller bu güzide ilçemize gelmiş ve sormuştur:

- sevgili bayburtlular, batburt'un il olduğuna şahitlik ediyor musunuz? (efendim bayburt değil yalova)
    öhü sevgili bayburtlular, batburt'un il olduğuna şahitlik ediyor musunuz?

+ elhamdülillah ediyoruz.
    - yaptım gitti.
    #2786340 (oh bebek, 03.01.2008 23:20)
  2. - nerelisin
    + yalova
    - la bi s.git yalancı
    * abi dooru diyo

na böle bişe galiba
    #4161588 (suunddavaska, 30.10.2008 15:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalova sahitleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalova sahitleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalova sahitleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalova sahitleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yapilmis en aptalca dalginlik » yehova sahitleri » lost » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » meclise giren kene » taksicilik » adam sirasina gecmek » danende » avar » gelen haberler arasinda » ruhlarimizi kirlettik » petrol » delikanlimuhendis » kara gozlum » 532 li hat alip avea ya cevirmek » mahler senfoni no 3 » dar atmak » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayrilik sonrasi esya krizi » elfida » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » seyir defteri » betmoun