yalnizlik guzel seydir zor olsa da 

kapat
  1. bir ayrılıktan sonra ve ya herhangi bir sebepten yalnız kaldıktan sonra sığınılabilecek belki de en güzel teselli cümlesidir.

bendenizin gunahlar şarkısında geçen bir mısradır aynı zamanda.
    #1906434 (beyazyelkenli, 11.07.2007 03:14)
  2. insanların inanmak istemedikleri cümle. ama muhtemelen doğrudur. yalnızlık sıkar insanı belki, yalnız olmaktan gocunursunuz kendi kendinize. ama bir de düşününce yalnızlık arkadan vurmaz. en azından içiniz rahattır. dedikodu yapmaz. sadıktır, siz onu bırakıncaya kadar sizi bırakmaz. kötü bir arkadaş gibi görünür ama bir insanın en iyi arkadaşı yalnızlıktır.
    #1906478 (tazmaniann, 11.07.2007 03:27)
  3. yalnizlik tek kelime ile soylemesi cok kolay amma velakin katlanmasi ve tasinmasi o kadar zor ki.

goethe

(bkz: yalnizliğim benim sidikli kontesim)
    #1906486 (mulayim, 11.07.2007 03:28)
  4. en güvendiğin insan bile seni bırakıp gider ve yalnız kalırsın. bu zordur çünkü kabullenemezsin sırtını dayadığın tek kişinin seni yalnızlığınla başbaşa bırakmasını. ama yalnızlığın seni asla bırakmaz; işte güzel tarafı da budur.
    #1906523 (coming curse, 11.07.2007 03:36 ~ 03:46)
  5. insanın sadece kendisine katlanmasıdır yalnızlık. güzeldir evet zor olsa da.
    yalnızım, bir tek ben varım ortalıkta nefes alan, düşünen, konuşmayan belki ama sorgulayan her saniye... başbaşa kalmanın en güzel ifadesinin hayatıma aktarabilmemdir. üstelik iki adet başım olmadan gerçekleştirebilmemdir. yapan benin, muhakeme edenidir diğer başı temsil eden. sevgidir, merhamettir ya da acımasızdır diğer tarafım ama benimdir, diğer yarımdır...
    #1906554 (sexen, 11.07.2007 03:44)

© 2008 - uludağ sözlük

yalnizlik guzel seydir zor olsa da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlik guzel seydir zor olsa da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlik guzel seydir zor olsa da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hata yapiyorsun » zehir » cik aradan » kemal belgin » bgmtlh » cnbc e » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » timsah gozyaslari » yaran fotograflar » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » wolfshade » godspeed on the devil s thunder » luis aragones » kasar » kadinlarin erkeklerde bulduklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otobusteki ters konuslandirilmis koltuga oturmak » inciluzum » cool cat » kamil koc » hayattaki kucuk mutluluklar » eqin » etro anime » merve yi tavla » careless whisper » erkeklerin kizlari siniflandirmasi » afyon kocatepe anadolu lisesi » sazan » ne icirdiniz lan bana » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » birine guzel derken allahin varligini kabul etmek