yalan dostum 

kapat
  1. (bkz: yalan dostum ask dıye bır sey yok)*
    #1308634 (baris baris, 15.02.2007 20:02)
  2. sert albümündeki versiyonu kanımca çok daha eğlenceli olan kurban şarkısı.

bana hiçbi' şey 'hoppa ninna!'.
    ateş kül oldu 'hoppa ninna!'

edit: şarkıda 'yala dostum aşk diye bişey yok' diye ithamlar duyumuştur. *
    #3037657 (peevish, 21.02.2008 02:36 ~ 02:39)
  3. kurban'ın yalan isimli şarkısının içerisinde geçen söz dizimi olmaktan öte bir şarkı adı olmayan kelime varyasyonu.

türk rock potansiyelini ciddi anlamda hareketlendirmiştir, orası ayrı.
    #3037673 (exfreak, 21.02.2008 02:47)

© 2008 - uludağ sözlük

yalan dostum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalan dostum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalan dostum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nezle otu » viski sisesine cay doldurmak » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » gocebe yazar » faati » nevada universitesi » alisamadim » akalkuli » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » uyumak lazim » beyazit ozturk e ayar veren teyze » karagarga » ben » online yazarlar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » attorney » krystal summers » anterograd amnezi » 2 saat icinde deprem olacakmis » ataturk universitesi » eglenceye eslik edememek » yaratici kufurler » gokhaann » bir kalbin icinde agliyor ask » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » tribalenfeksiyon » el dorado » uzun kot etek giyen turbanli » gunu gecirmek » jamall