winning eleven 7 

kapat
  1. Henry ile her santra dan calımlarla gol atılabilen ayrıca orta duzey bi oyuncunun orta sahasada gol atmasının kolay oldugu ps oyunudur...
    #490051 (metafizik_ceLL, 02.08.2006 21:35)
  2. kalecinin dibinden bir bilek hareketiyle topun aşırtılabildiği müthiş oyun. japon spikerin laflarıyla geyik malzemasi olmuş bir oyun.
    #790095 (tankut kabza, 30.10.2006 00:28)
  3. winning eleven serisinin ps 2 deki ilk versiyonu. ps one da winning eleven 4 tadını vermese de ps 2 de 4 hayaliyle oynanabilecek oyun..
    (bkz: winning eleven 4)
    #911700 (eşşağan ala gazuğu, 26.11.2006 13:01)
  4. baş parmağımın su toplama sebebi. insan gibi basılsa halbuki o yön tuşlarına bir şey olmayacak, ama ya hayvan gibi abanmazsam oyuncum hızlı koşmazsa diye düşünüyor olmaylıyım. japoncayı da çözmemi sağlamıştır aynı zamanda. şöyle ki;
    şuutoo = sut
    ofusaydu des = ofsayt var
    ofusaydu arimasen = ofsayt yok
    throw in des = tac
    bir de küfür mü ediyor napıyor anlamadığım bir kaç cümle daha vardı ama yeni seriler çıkınca bıraktım anlamaya çalışmayı.
    #911811 (tarih ve saat;, 26.11.2006 13:29 ~ 06.12.2006 09:16)
  5. ne olursa olsun sonsuza kadar oynanabilecek oyunlardan biridir.
    #1803583 (chilavert, 22.06.2007 01:39)
  6. (bkz: seven eleven)*
    #1803595 (doala ozdes limon aromasi, 22.06.2007 01:42)
  7. o zamanlar liverpool da olan,el hacı diouf un ronaldinho dan farkı olmadığı oyundur.
    #3309786 (surudenayrilanidealistkuzu, 23.04.2008 21:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

winning eleven 7 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winning eleven 7 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winning eleven 7 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winning eleven 7. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adidas » turk beyniyle uretilmis super cumleler » tarnally » winston » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » bir dokun bin oh isit » zall » ptrs 41 » baskaca » zweistein » el camino » diversification » oglum benim » kestane » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yapilmis en aptalca dalginlik » youtube un kapatilmasi olgusu » bir an icin kimsenin entry girmemesi » sevebilme ihtimali » tomas abraham » karinin evi terketmesi » pic ruh » keske stadyumda da spiker konussa » engin baytar » cassio » sabanci » mintax » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » to love a woman » kac kisiyiz biz