what i ve done 

kapat

1. tas gibi bir linkin park sarkisi. ahanda klip calismasi. nihayet beklenilen gun geldi!

http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ +
    #1499093 (sid, 06.04.2007 18:54 ~ 18:56)
  2. tam teyitli olmamasına rağmen, sözleri şu şekil olabilir ;
    In this farewell,
    There s no blood,
    There s no alibi.
    Cause I ve drawn regret,
    From the truth,
    Of a thousand lies.

So let mercy come,
    And wash away

What I ve Done.
    I ll face myself,
    To cross out what I ve become.
    Erase myself,
    And let go off what I ve done.

Put to rest,
    What you thought of me.
    While I clean this slate,
    With the hands,
    Of uncertainty.

So let mercy come,
    And wash away

What I ve Done.
    I will face myself,
    Erase myself,
    And let go off what I ve done.

For What I ve Done

I start again,
    And whatever pain may come.
    Today this ends,
    I m forgiving what I ve done.

Ill face myself,
    Erase myself,
    And let go off what I’ve done.
    (From what I ve done, From what I ve done)
    What I ve done.
    #1499132 (BobbyGeneric, 06.04.2007 19:02 ~ 19:12)
  3. linkinpark'ın 14 mayıs'ta çıkacak minutes to midnight albümlerinin çıkı$ parçası. önden haberci. klibi ile bendeki linkinpark sevgisini bo$a çıkarmamı$ parça. anlamlı kesitler, ayar görüntüler. faithless da son albümünün ilk klip çalı$ması ile aynısını yaptı. * seviyorum lan bunları, bilinçlerini. ayrıca chester saçları gene siyah yapmı$, gözlüklerlede biraz efendi duruyor. ama ben onun hafif kızıl saçlar, mifrofonu sıkarak bağırırken papercut söyleyi$ini seviyorum.neyse.

ekleme : ve evet o yamulmuyorsam sultanahmet. youtube'daki videoda 1.29 saniyeye gelelim.hatta direk görüntü :

http://img72.imageshack.us/my.php?image=lpcc4.jpg +
    #1568069 (okuzcuk, 25.04.2007 12:22 ~ 12:30)
  4. beklentileri boşa çıkarmayan süper linkin park şarkısı.klibi de çok hoş. yalnız mike shinodayı bu parçada sadece na na na derken görebiliyoruz. umarım tüm albümde sadece böyle mırıldanmakla kalmamıştır.
    #1587653 (birgarip, 29.04.2007 23:19)
  5. linkin park ın oldukça hoş bir klibe sahip olan son çalışmasıdır...youtube da video'nun altındaki istatistiklere bakarak galiba tekrar geliyorlar diyebiliriz...
    #1692374 (i dont need that shit, 27.05.2007 13:46)
  6. klibini yine grup elemanı olan joseph hahn çekmiştir.
    #1727118 (insatiable love, 05.06.2007 03:00 ~ 03:04)
  7. transformers filmine soundtrack olmuş şarkı.
    (bkz: linkin park)
    (bkz: minutes to midnight)
    #1919791 (perloneth, 12.07.2007 19:34 ~ 19:37)
  8. kulağı dolum dolum dolduran kaliteli ve mutlu bir lp şarkısı. son albümdeki sayılı güzel şarkılardandır.
    #4300600 (karin, 30.11.2008 14:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

what i ve done başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. what i ve done ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu what i ve done nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about what i ve done. Copyrights of the articles are belong to their authors.