war pigs 

kapat
  1. super otesi bir sarki. bakiniz : http://www.youtube.com/watch?v=j0brWS_b0LU +

daha 1970 ulan yil!

(bkz: oha)
    #1341339 (daRkLove, 24.02.2007 04:11)
  2. diğer ismi luke's wall olan bir ilk dönem black sabbath şarkısı. bir dönem her evden çıkışta dinlenen, şimdi gecenin bir yarısı dinlediğimde bana össye hazırlandığım dönemin sabahlarını hatırlatan hoş şarkı.
    #1703130 (santa ernesto, 30.05.2007 02:20)
  3. cake yorumu da dinlenesi parça.
    #1771870 (kerameti kendinden menkul, 15.06.2007 14:24)
  4. 70 yılında çıkmış olan paranoid albümünün ilk şarkısı. olağanüstü riffler, gitar ve davul sololarıyla black sabbath'ın en iyilerinden.
    #2119632 (blackened, 12.08.2007 19:12 ~ 19:13)
  5. (bkz: antimilitarizm)
    #2229083 (diyonsos, 30.08.2007 15:23)
  6. özellikle sözlerinin her ülkenin meclisinde asılı bulunması gereken, okumayı öğrenen her çocuğa kendi dilinde ezberletilmesi gereken, savaşarak bi bok olmayacağını bize anlatan, bundan yaklaşık 40 yıl önce yazılmış olmasına rağmen sözleri hala geçerli olan black sabbath ayetleri.
    #2229118 (autumnblaze, 30.08.2007 15:28)
  7. sacred reich coverı orjinaline milyon basan parçadır.
    #3275488 (Disco Inferno, 15.04.2008 23:19)
  8. Döneminde yaptığı müzikte tek olan black sabbath grubunun en iyi şarkısı. komple bir şarkı olan war pigs, sözleriyle, gitarıyla, davuluyla ,solosuyla, paranoid albümüne açılış parçası olmayı haketmiştir. grubun sevmeyenleri tarafından tav olunan paranoid ve iron man gibi daha piyasa yapmış parçalar aksine dinletildiği zaman kesinlikle olumlu tepki alınabilinir.
    #3507396 (soulcan, 07.06.2008 18:05 ~ 10.06.2008 12:44)
  9. beni hayatımda en çok hüzünlendiren ve "of of" çektiren parçadır kendisi. tony iommi nin söylediği "birkaç nota tüm derdimizi anlatmaya yetmişti" cümlesinin ne kadar gerçek olduğunu görürsünüz.
    #3895348 (Slayerized, 31.08.2008 04:08)
  10. sözleri çok güzel olan şarkıdır.

gen'rals gathered in their masses,
    just like witches at black masses
    evil minds that plot destruction,
    sorcerer of death's construction
    in the fields the bodies burning,
    as the war machine keeps turning
    death and hatred to mankind,
    poisoning their brainwashed minds
    oh lord yeah!

politicians hide themselves away
    they only started the war
    why should they go out to fight?
    they leave thier role to the poor, yeah

time will tell on their power minds,
    making war just for fun
    treating people just like pawns in chess,
    wait 'till their judgement day comes, yeah

now in darkness world stops turning,
    ashes where the bodies burning
    no more war pigs have the power,
    and as god has struck the hour
    day of judgement, god is calling
    on their knees the war pigs crawling,
    begging mercies for their sins
    satan, laughing, spreads his wings
    oh lord yeah!
    #3923321 (Slayerized, 06.09.2008 02:23)
  11. şöyle de güzel bir klibimsi bir şeyi olan şarkıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=0GRR_n_yQGA +
    #3923348 (Slayerized, 06.09.2008 02:33)
  12. en iyi black sabbath parçasıdır. oh lord yeah.

#2 - iron man
    #3 - paranoid
    #3950530 (Leadman, 11.09.2008 22:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

war pigs başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. war pigs ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu war pigs nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about war pigs. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » yenebilme ihtimali » derin ruh » ali bati » nostalgiaplatz » issiz adam » yemekteyiz » ataturk milliyetciligi » devletime katil dedirtmem » uludag sozluk lazio taraftarlari » gemi » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » erken yasta olgunlasmak » bird on the wire » hunger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nocturnal concerto » caba uzerine » enel hakk » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » universitede fotokopi ceken eleman » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » lezce com » karl malone » robinson crusoe ve cuma » yusuf sezer » oha artik yani » rasim kaygusuz » rs ne la » entry de reklam yapmak