vedat sili peypir 

kapat
  1. alt yapıdan yeti$en arjantin'in bir numaralı forveti olacak olan super adam. ayrıca su böreğini süper yapar.
    #3550072 (sensizlik impossible, 17.06.2008 15:40)

© 2008 - uludağ sözlük

vedat sili peypir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vedat sili peypir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vedat sili peypir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » creed » kagit mendil » 13 ekim 2008 » sacriter » sir isaac » o beni baglar » kuzey kibris turk cumhuriyeti » paradan ziyade kisilige onem veren asil kiz » hasip ile nasip » dis teli » eternal sunshine of the spotless mind » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » ramak kalmisti » cemeteries of london » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » no one there » yaran ruyalar » unlulerin kisisel iletileri » gamextreme sozluk » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » punch me i bleed » matrax » besiktas » ortadogu » kizlarin gotunu kaldirmak » grand ekinoks » corn flakes » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan