tutusmak 

kapat
  1. yanmaya ba$lamak, ate$ almak.

(bkz: sozluge girmek icin yanip tutusmak)
    #428771 (tatasoy, 15.07.2006 19:26)
  2. tutmak eylemini kar$ilikli gercekle$tirmek

(bkz: el ele tutusmak)
    #428772 (tatasoy, 15.07.2006 19:27)

© 2008 - uludağ sözlük

tutusmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutusmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutusmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanimadigin kizi msn e eklemek » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » yazip yazip silmek » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » cehennem dialoglari » seri eksi oy veren ibne » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » grup test » italiano » iskender buyuk » harvey nichols » taramali yaz 3990 a gonder » niccolo paganini » sigarayi birakmanin zararlari » ahmet levendoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne dedi ne dedi » bininci entry » secretcode » carriye roxalina » engin ceber » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » ayabakan » don demeyi unuttum » kolun trafik kazasinda kopmasi » olmek istememek ama olememek » kac gol attin lan oradan » no air » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » sucugu dogradiktan sonra soymak